MEDIA

Survivor All Star - Spoiler: Νέα ελληνοτουρκική μονομαχία και ακόμα ένα αυτοκίνητο

Survivor All Star - Spoiler: Νέα ελληνοτουρκική μονομαχία και ακόμα ένα αυτοκίνητο

Survivor All Star: Τι θα δούμε στο αποψινό νέο επεισόδιο

Μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα οι δύο ομάδες καλούνται να ανασυνταχθούν και να συνεχίσουν την πορεία τους προς τον τελικό και το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι επιβίωσης σε ένα ακόμα επεισόδιο με ανατροπές και μεγάλες εκπλήξεις.

Απόψε στους δέκτες μας θα παρακολουθήσουμε τους παίκτες του Survivor All Star να διεκδικούν ακόμα ένα πολύ μεγάλο έπαθλο, ένα δεύτερο αυτοκίνητο.

Για ακόμα μία φορά λοιπόν οι παίκτες τους των δύο ομάδων θα πρέπει να μπουν σε ένα πολύ απαιτητικό στίβο μάχης προκειμένου να βγουν νικητές, σε ένα ατομικό αγώνισμα αυτή τη φορά και όπως στην προηγούμενη διεκδίκηση αυτοκινήτου οι παίκτες θα έχουν ζωές και θα προσπαθήσουν να αποκλείσουν ο ένας τον άλλον.

Το προηγούμενο αυτοκίνητο είχε κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης, επομένως τώρα είναι ώρα για άλλο νικητή, ενώ σύμφωνα με πηγή από τον Άγιο Δομίνικο το δεύτερο αμάξι κερδίζει η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Αυτοί κερδίζουν στον αγώνα Ελλάδα - Τουρκία

Στο επεισόδιο όμως θα παρακολουθήσουμε και ακόμα μία ελληνοτουρκική μονομαχία, με τον Ατζούν αυτή τη φορά να αλλάζει το σκηνικό, καθώς έβαλε τις γυναίκες να αντιμετωπίσουν τους άνδρες, ενώ η ομάδα των ανδρών φαίνεται πως είναι αυτή που νικά.

Υπενθυμίζεται πως υπάρχει ήδη φαβορί αποχώρησης γι’ αυτήν την εβδομάδα, εφόσον βγει υποψήφιος.