MEDIA

Survivor All Star Spoiler (29/05): Καραγκούνιας, Μπόγδανος και Μάριος Πρίαμος ανεβάζουν τους τόνους

Survivor All Star Spoiler (29/05): Καραγκούνιας, Μπόγδανος και Μάριος Πρίαμος ανεβάζουν τους τόνους

Survivor All Star: Στον σημερινό πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας οι τόνοι ανεβαίνουν και η ένταση συνεχίζεται και στο Συμβούλιο του Νησιού

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας μεταξύ των δυο ομάδων για άλλη μια φορά φέρνει εντάσεις.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Μάριος Πρίαμος λύνουν τις διαφορές τους τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στο Συμβούλιο του νησιού οι τόνοι ανεβαίνουν. Η υποψηφιότητα που προκύπτει από την ψηφοφορία προκαλεί έκπληξη ενώ την ίδια ώρα, νέες κόντρες ξεκινούν…

Survivor All Star Spoiler (29/05): Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ο αγώνας με έπαθλο το πολυτελές αυτοκίνητο ολοκληρώθηκε χθες στο Survivor All Star με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να πανηγυρίζει τη μεγάλη νίκη.

Αλλά στο αποψινό επεισόδιο, οι δύο ομάδες ρίχνονται στη μάχη για την εξασφάλιση της ασυλίας και η αγωνία μεγαλώνει για το ποιοι παίκτες θα βγουν υποψήφιοι.

Η πρώτη ασυλία καταλήγει στους Μαχητές, οι οποίοι κάνουν το 1-0 και ανακάμπτουν αγωνιστικά έπειτα από την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα.

Το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας των Διασήμων, θα αναδείξει τον πρώτο υποψήφιο ο οποίος σύμφωνα με τα spoiler θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Αλλά οι Μαχητές δεν φαίνεται πως θα αρκεστούν στην πρώτη ασυλία καθώς φαίνεται πως κατακτούν και την επόμενη, αναγκάζοντας τους Κόκκινους να στείλουν κι άλλους συμπαίκτες τους στον τάκο.

Εκεί θα βρεθεί, πάλι σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά.