MEDIA

Survivor All Star: Tο καυτό φιλί του Σπύρου Μαρτίκα στη Βρισηίδα στο αεροδρόμιο

Survivor All Star: Tο καυτό φιλί του Σπύρου Μαρτίκα στη Βρισηίδα στο αεροδρόμιο

Survivor All Star: Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα

Ο φαρμακοποιός είδε την πόρτα της εξόδου μετά από 12 φορές που βρέθηκε να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Σπύρος Μαρτίκας επέστρεψε στην Ελλάδα το απόγευμα της Κυριακής και φυσικά εκεί τον περίμενε μία μεγάλη έκπληξη. Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν εκεί και βεβαίως ακουλούθησαν μερικές τρυφερές στιγμές.

Όσον αφορά το ποσό με το οποίο επέστρεψε στην Ελλάδα, ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο μεγάλος κερδισμένος αφού έχει πάρει για την ώρα τα περισσότερα.

Οικονομική λίστα
Σπύρος Μαρτίκας 100.000
Στέλιος Χανταμπάκης 90.000
Γιώργος Κόρομι 85.000
Εύη Σαλταφερίδου 85.000
Ρία Κολοβού 80.000

Οι παίκτες σχολίασαν την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα

Στο πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας του Survivor All Star, που ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής οι παίκτες σχολίασαν την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα. Συγκεκριμένα, ο Τάκης Καραγκούνιας και o Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησαν για την αποχώρηση του φαρμακοποιού.

Ο Τάκης Καραγκούνιας που είχε έρθει αρκετά κοντά με τον Μαρτίκα δεν παρέλειψε να πει ότι οι συγκρούσεις που είχαν την προηγούμενη χρονιά ανήκουν στο παρελθόν. Τέλος πρόσθεσε ότι «να πάει να βρει τη Βρισηίδα του που την αγαπάει τόσο και θα τα πούμε έξω. Έχει ξεκινήσει μια φιλία».

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του λέγοντας ότι: «Δεν πρέπει να αισθάνεται αδικημένος που αποχώρησε. Πιστεύω έφυγε ικανοποιημένος. Άφησε το στίγμα του και του εύχομαι καλή επιστροφή».

Από την πλευρά του ο Ηλίας Μπόγδανος ανέφερε ότι ο Σπύρος θα του λείψει αρκετά.