MEDIA

Το OPEN χτυπά το καλοκαίρι με νέα σειρά – Πότε ξεκινά

Το OPEN χτυπά το καλοκαίρι με νέα σειρά – Πότε ξεκινά

Το μυστικό της πεταλούδας: Το κανάλι θα ρίξει στην αρένα μία καθημερινή σειρά

Είναι από τους τηλεοπτικούς σταθμούς που επενδύει σε καλοκαιρινά προγράμματα, καθώς τα στελέχη επιθυμούν να κρατούν συντροφιά στο κοινό. Το OPEN επιφυλάσσει μία έκπληξη στους τηλεθεατές, αφού από την Δευτέρα 26 Ιουνίου και καθημερινά θα προβάλλεται η δραματική σειρά με τίτλο «Το μυστικό της πεταλούδας».

Πρόκειται για μία κυπριακή σειρά, με μεγάλη επιτυχία στο νησί της Αφροδίτης, που θα βγαίνει στον αέρα στις 17.00 και θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Τα γυρίσματα της συγκεκριμένης σειράς είχαν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, ενώ σκηνές γυρίστηκαν και στη Σαντορίνη. Προβάλλεται με επιτυχία στο κυπριακό ΡΙΚ. Η σκηνοθεσία είναι του Σταύρου Ποταμάρη. Το σενάριο είναι της Άντας Γκουρμπαλή. Παίζουν οι Γιώργος Νινιός, Ελισάβετ Μουτάφη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Νεοκλής Νεοκλέους, Δημήτρης Γκουτζαμάνης και Μαρίλλια Γιαλλουρίδου.

Όσον αφορά στην υπόθεση; 25 χρόνια πριν, η Βαγγελιώ προσπαθεί να δραπετεύσει από τον βίαιο άντρα της, έχοντας μαζί της τον 5χρονο γιό της Μιχάλη και την ενός έτους κόρη της. Ο Κυριάκος, ο άντρας της, θα την σταματήσει και η Βαγγελιώ αναγκάζεται να φύγει στο εξωτερικό αφήνοντας πίσω τα δύο της παιδιά. Τον Μιχάλη που πνίγηκε στη θάλασσα και την Ειρήνη που την έδωσε σε ένα ίδρυμα.

Η μοίρα την αναγκάζει να επιστρέψει στην Κύπρο με τη νέα της οικογένεια και με το νέο της όνομα. Οι μνήμες θα ξυπνήσουν για την Εύα (Ελισάβετ Μουτάφη) και το ένστικτο της μάνας θα την οδηγήσει στο δρόμο της εκδίκησης. Ο πρώην άντρας της, Χριστόφορος Ξένος (Γιώργος Νινιός) είναι πλέον ένας διακεκριμένος αρχιτέκτονας, παντρεμένος με μια νεότερη του γυναίκα, την Αλεξία (Κατερίνα Μισηχρόνη). Παράλληλα, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται ανάμεσα στο Μάρκο (Δημήτρης Γκουτζαμάνης) και την Αλεξία. Ένας έρωτας παράνομος αλλά και καταδικασμένος ανάμεσα στα μυστικά που κρύβει το παρελθόν και στα παιχνίδια που παίζουν οι συμπτώσεις του παρόντος...