MEDIA

First Dates: Έκπληκτη η Ζενεβιέβ με το νέο ζευγάρι - «Πήγα να πάθω εγκεφαλικά»

First Dates: Έκπληκτη η Ζενεβιέβ με το νέο ζευγάρι - «Πήγα να πάθω εγκεφαλικά»
GLOMEX.

Τι προκάλεσε την έκπληξη της παρουσιάστριας του First Dates, στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες το βράδυ (06/07).

Τι προκάλεσε την έκπληξη της Ζενεβιέβ Μαζαρί, στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες το βράδυ (06/07).

Η Τζωρτζίνα και ο Χρήστος έψαξαν να βρουν τη μεγάλη αγάπη στο First Dates με οικοδέσποινα την Ζενεβιέβ Μαζαρί, το βράδυ της Πέμπτης. Ωστόσο, με το… «καλησπέρα» προέκυψε μία μεγάλη έκπληξη και για τους δύο, αντικρίζοντας ο ένας τον άλλον.

Οι δύο παίκτες του ριάλιτι της αγάπης του STAR γνωρίζονταν και μάλιστα πολύ καλά, αφού αυτό το διάστημα εργάζονται στο ίδιο μαγαζί. «Η Τζωρτζίνα, δεν το πιστεύω! Δουλεύουμε μαζί! Είναι συνάδελφος μου, δουλεύουμε πολύ καιρό μαζί στο ίδιο μαγαζί και την ξέρω αρκετό καιρό.

Δεν το περίμενα ποτέ, σοκαρίστηκα και το είπα και στον μπάρμαν κιόλας», ομολόγησε αρχικά ο 38χρονος παίκτης του First Dates από την Αθήνα. Μάλιστα, με τη σειρά της, η Τζωρτζίνα δεν έκρυψε και εκείνη την έκπληξη μα και την αμηχανία της, στα πρώτα λεπτά του ραντεβού.

Στη συνέχεια, δε, η Ζενεβιέβ Μαζαρί άφησε για λίγο μόνους τους δύο νέους και συνομίλησε με τις σερβιτόρες του εστιατορίου της αγάπης. «Φτιάξε καφέ να σ’ τα πω! Πάω, ξαφνικά κοιτάζονται και είναι “α, ου, α”! Δουλεύουν στο ίδιο μαγαζί! Εγώ για μια στιγμή πήγα να πάθω τίποτα εγκεφαλικά, τύπου “τα είχαν, τα χάλασαν και βρεθήκαν;”. Αλλά απλώς δουλεύουν στον ίδιο χώρο. Είναι singles και ήθελαν να έρθουν στο First Dates», ανέφερε.

Για την ιστορία του First Dates, από νωρίς υπήρχε εύλογα μία χημεία και μία οικειότητα ανάμεσα στην Τζωρτζίνα και τον Χρήστο.

Σχετικές ειδήσεις