MEDIA

Super Κατερίνα: Ετοιμάζονται αλλαγές στην ομάδα της Καινούργιου – Ποιο πρόσωπο έρχεται

Super Κατερίνα: Ετοιμάζονται αλλαγές στην ομάδα της Καινούργιου – Ποιο πρόσωπο έρχεται

Η πρωινή εκπομπή του ALPHA θα επιστρέψει τη νέα σεζόν με αλλαγές…

Η σεζόν για την εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA έκλεισε με θετικό πρόσημο. Κατάφερε να κερδίσει το κοινό, στην πρωινή ζώνη, και ειδικά στους τηλεθεατές 18-54 να σημειώνει υψηλά ποσοστά.

Η Κατερίνα Καινούργιου, ολοκληρώνοντας τη χρονιά, θέλησε να τονίσει για τις δυσκολίες που έπρεπε να διαχειριστεί και να ευχαριστήσει την ομάδα της. «Να ευχαριστήσω όλους εσάς, θα είμαστε όλοι και την τηλεοπτική σεζόν θέλω να πιστεύω. Ζητώ συγγνώμη εάν υπήρξαν κάποιες φορές διαπληκτισμοί μεταξύ μας. Χωρίς εσάς δεν θα έκανα αυτή την επιτυχία, είναι τιμή μου που συνεργαστήκαμε», είπε συνεχίζοντας: «Το πιο μεγάλο ευχαριστώ είναι σε εσάς (τους τηλεθεατές). Να έχετε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι, να γεμίσετε μπαταρίες. Ήταν μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, είχαμε να διαχειριστούμε αρκετά δύσκολα πράγματα. Θέματα επικαιρότητας και πολιτικής, που ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να διαχειριστώ, τουλάχιστον με αξιοπρέπεια. Με συγχωρείτε εάν έκανα κάποια λάθη, ήμουν ο εαυτός μου, αγαπώ πάρα πολύ αυτό που κάνω και αυτό το επιβραβεύετε: την αγάπη και την αφοσίωση σε αυτό που κάνουμε. Τα λέμε τον Σεπτέμβρη, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Σήμερα, λίγες ημέρες μόνο μετά το φινάλε, φαίνεται πως οι πρώτες αλλαγές έχουν ήδη κλειδώσει. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποχωρεί, με τον ίδιο να δηλώνει πρόσφατα: «Τώρα που μιλάμε δεν έχω μιλήσει με κανένα κανάλι αναλυτικά, επί της ουσίας. Εγώ φεύγω, αποχωρώ με μια γενναιότητα, χωρίς να έχω κάνει καμία καβάτζα. Δεν έχω πιάσει όμως το άλλο κλαδί, αφήνοντας το συγκεκριμένο πίσω. Κάναμε πρωταθλητισμό, ήταν πολύ ωραία εμπειρία και το συναίσθημα».

Ο Στέφανος φεύγει, ο Χάρης Λεμπιδάκης έρχεται! «Κερδισμένη και η Κατερίνα Καινούργιου, που συνεχίζει του χρόνου στο σύνολο με την ίδια ομάδα. Και είμαι και πολύ χαρούμενος που θα είμαι στην παρέα τους του χρόνου», είπε ο δημοσιογράφος.

Να σημειωθεί ότι Γρηγόρης Γκουντάρας, Χρίσλα Γεωργακοπούλου, Γιάννης Πουλόπουλος και Ανδρέας Μικρούτσικος, συνεχίζουν.