MEDIA

Ποιες ψυχαγωγικές εκπομπές θα βλέπουμε τα Σαββατοκύριακα

Ποιες ψυχαγωγικές εκπομπές θα βλέπουμε τα Σαββατοκύριακα

Η ζώνη του Σαββατοκύριακου θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον τη νέα σεζόν

Τα στελέχη των καναλιών ρίχνουν στην αρένα δυνατά χαρτιά και στη ζώνη του Σαββατοκύριακου με στόχο να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Έντονο θα είναι το στίγμα των ψυχαγωγικών αλλά και των infotainment εκπομπών, με ήδη δοκιμασμένες συνταγές και νέες αφίξεις.

Στον ALPHA, το μεσημέρι η συνήθεια που έγινε λατρεία είναι το «Καλύτερα δε γίνεται!». Συνεντεύξεις με ηθοποιούς και ανθρώπους της τέχνης, άνθρωποι που μας απασχόλησαν με τη δράση τους, τα νέα της εβδομάδας θα είναι εδώ για να γεμίσουν τα μεσημέρια μας και να μας φέρουν πιο κοντά σε όσα είναι σημαντικά. Μαζί με τη Ναταλία Γερμανού η ομάδα κρούσης, η παρέα της, η παρέα μας, τα πρόσωπα που αναδεικνύουν θέματα της επικαιρότητας, κάνουν ρεπορτάζ και ενισχύουν την καλή διάθεση έχοντας ο καθένας τον δικό του, διαφορετικό ρόλο: Ναταλία Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα, Δημήτρης Πανόπουλος και Παναγιώτης Ραφαηλίδης. Η παρουσιάστρια με τους προαναφερθέντες έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία δυνατή εκπομπή που δεν αφήνει τους αντιπάλους να πάρουν προβάδισμα.

Στο MEGA, τα Σαββατοκύριακα θέλουν Σίσσυ Χρηστίδου. «Χαμογέλα και πάλι!» θα αναφωνεί και η εκπομπή που αγάπησε και εμπιστεύτηκε το τηλεοπτικό κοινό «φωτίζει» πτυχές της καθημερινότητας, αποκαλύπτει, αναλύει τα γεγονότα και καταγράφει την αλήθεια, πάντα με γνώμονα την έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών. Παρουσιάζει όσα συμβαίνουν και απασχολούν την κοινωνία, ενώ φιλοξενεί αποκλειστικές δηλώσεις και συνεντεύξεις από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές της. «Χαμογέλα και πάλι!» όμως θα πει κέφι, χαρά, ανατρεπτικοί και πικάντικοι σχολιασμοί που αφορούν στην εγχώρια και διεθνή σόουμπιζ, τηλεοπτικά νέα και αγαπημένοι καλεσμένοι που θα περάσουν από τον καναπέ της εκπομπής. H Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της (στην οποία σίγουρα παραμένει ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Νίκος Συρίγος) ενώνουν τις δυνάμεις τους και μεταδίδουν τον ενθουσιασμό τους κάνοντας τα πρωινά του Σαββατοκύριακου ακόμα πιο όμορφα και, φυσικά, ενημερωμένα. Η ζώνη του Σαββατοκύριακου, στο μεγάλο κανάλι, ενδυναμώνεται με τον Κώστα Τσουρό να αναλαμβάνει infotainment εκπομπή. «Το MEGA ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Τσουρό για τη νέα σεζόν. Άμεσος και επικοινωνιακός, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής γνωρίζει καλά πώς πρέπει να διαχειριστεί την επικαιρότητα, αλλά και τον τρόπο να εκμαιεύει την ουσία από τον συνομιλητή του σε μια συνέντευξη. Το αιχμηρό του σχόλιο αποτελεί σήμα κατατεθέν μιας στιβαρής τηλεοπτικής παρουσίας που ισορροπεί την ευγένεια με τον αυθορμητισμό. Ο Κώστας Τσουρός αναλαμβάνει από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη να συνδυάσει την έγκυρη ενημέρωση με την ποιοτική ψυχαγωγία σε μια ολόφρεσκη εκπομπή που φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει την έννοια του infotainment τα Σαββατοκύριακα. Το MEGA εύχεται στον Κώστα Τσουρό κάθε επιτυχία στο νέο του επαγγελματικό βήμα και δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές τον Σεπτέμβρη», αναφέρθηκε στην ανακοίνωση. Οπως φαίνεται μαζί του θα είναι και ένα γνώριμο και αγαπημένο πρόσωπο του κοινού, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν και τη Νόνη Δούνια μαζί τους.

ΑΝΤ1 με πολλές εκπλήξεις

Ο ΑΝΤ1, μετά από πολλά χρόνια, ενεργοποιεί την ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου. Η Μπέττυ Μαγγίρα αναλαμβάνει δράση αποτελώντας μία από τις πολύκροτες μεταγραφές της επόμενης σεζόν. Αν και ακόμη δεν έχουν κλειδώσει τα πρόσωπα της ομάδας της, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα απασχολήσει πολύ η άφιξή της.

ΣΚΑΪ… με δοκιμασμένη συνταγή και OPEN με νέα ομάδα

Τα Σαββατοκύριακα θα γίνονται πιο «Γεια σου», στον ΣΚΑΪ, και τη νέα χρονιά, με τη Μαρία Μπακοδήμου και την παρέα της. Nέα ματιά, lifestyle, πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αποκλειστικά θέματα αποτελούν τη σκαλέτα.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το τι θα συμβεί στο OPEN, καθώς η Ελένη Τσολάκη μετακομίζει τις καθημερινές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει εκπομπή τα Σαββατοκύριακα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι η «τριπλέτα» Μαριάντα Πιερίδη-Τριαντάφυλλος-Φελίσια Τσαλαπάτη θα είναι οι επικρατέστεροι μετά την καλοκαιρινή εκδοχή.