MEDIA

Γιώργος Παπαδάκης: Διαφορετική πρεμιέρα στην εκπομπή με τη Μαρία Αναστασοπούλου στη Θεσσαλία

Γιώργος Παπαδάκης: Διαφορετική πρεμιέρα στην εκπομπή με τη Μαρία Αναστασοπούλου στη Θεσσαλία

Η Μαρία Αναστασοπούλου δεν ήταν στο πλατό της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» αλλά στη Θεσσαλία μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel

Διαφορετική πρεμιέρα έκαναν ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου. Ο Γιώργος Παπαδάκης καλημέρισε τους τηλεθεατές μόνος από το πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα« με τη Μαρία Αναστασοπούλου να είναι στη Θεσσαλία μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, στην έναρξη της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», ανέφερε: «Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι. Θα θέλαμε να είναι διαφορετικό το ξεκίνημα μίας τηλεοπτικής περιόδου, αλλά τα γεγονότα, όπως καταγράφονται και εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες, μας υποχρεώνουν να είμαστε μέσα στο πνεύμα της ημέρας. Αυτή η τεράστια καταστροφή στον θεσσαλικό κάμπο. Η Μαρία Αναστασοπούλου δεν είναι εδώ κοντά και ήταν δική της η απόφαση να βρεθεί από την πρώτη στιγμή εκεί που οι άνθρωποι δίνουν τη μάχη πια για να καταγράψουν ό,τι έχει απομείνει στη ζωή τους».

Με τη σειρά της η Μαρία Αναστασοπούλου είπε: «Καλημέρα Ελλάδα και καλή αρχή να έχουμε Γιώργο. Αυτή είναι η δουλειά μας να είμαστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι βιώνουν κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί».