MEDIA

«Καλύτερα δε γίνεται!»: Έρχεται η Ναταλία Γερμανού με ενδιαφέρουσες προσθήκες

«Καλύτερα δε γίνεται!»: Έρχεται η Ναταλία Γερμανού με ενδιαφέρουσες προσθήκες

Η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει στο πόστο της… το Σάββατο στις 13.50

Είναι το σταθερό ραντεβού μας το μεσημέρι του Σαββατοκύριακου κι αυτό δεν αλλάζει. Η Ναταλία Γερμανού και η ομάδα της επιστρέφουν το Σάββατο, στις 13.50, στον ALPHA με πολλές εκπλήξεις.

Με στυλ, καλή διάθεση, αυθεντικότητα και αμεσότητα, σχολιάζουν τα γεγονότα με τρόπο μοναδικό, δίχως στεγανά, με κοφτερή ματιά αλλά και χιούμορ. Ξεχωριστοί καλεσμένοι που δεν θα δείτε αλλού, προσωπικότητες από το χώρο της τέχνης, κάθονται στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται», για να μιλήσουν γι αυτά που δεν θα πουν αλλού. Ρεπορτάζ που θέλουμε να δούμε, θεματολογία διαφορετική, θέματα που μας απασχολούν κι όλα αυτά που μας έχει συνηθίσει η πιο συνεπής σε ύφος και συναίσθημα εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Η Ναταλία Γερμανού στα καλύτερά της, μας μεταφέρει όλη την καλή ενέργεια, το ήθος και την ήρεμη δύναμη της προσωπικότητάς της.

Μαζί της η παρέα που έχουμε αγαπήσει, οι αχώριστοι Ναταλία Αργυράκη, Δημήτρης Πανόπουλος, Εβελίνα Νικόλιζα, Γιάννης Κορδώνης και o Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο καθένας με το δικό του διαφορετικό ρόλο και λόγο.

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος, έγκριτος δημοσιογράφος, με λόγο και άποψη, καταθέτει το σχόλιό του για την ελληνική τηλεόραση και αποτελεί μία ενδιαφέρουσα προσθήκη στο team που σίγουρα θα είναι το «αλατοπίπερο» στην επιτυχημένη συνταγή.

Ο Χρήστος Κούτρας, παράλληλα, μάς κρατά ενήμερους για όλα τα νέα της ελληνικής και διεθνούς showbiz.

Ο Βασίλης Δρυμούσης στον ρόλο του αρχισυντάκτη οργανώνει, εμψυχώνει και φροντίζει ώστε να γίνονται όλα «καλύτερα».