MEDIA

Ναταλία Γερμανού: Πρεμιέρα για 6η χρονιά στο «Καλύτερα δε γίνεται» - Τα πρώτα λόγια

Ναταλία Γερμανού: Πρεμιέρα για 6η χρονιά στο «Καλύτερα δε γίνεται» - Τα πρώτα λόγια

Η Ναταλία Γερμανού και η παρέα της επέστρεψαν στον «αέρα» της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται»

Πρεμιέρα για 6η χρονιά έκανε η Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται» μέσα από τη συχνότητα του Alpha!

Η παρουσιάστρια καλωσόρισε τους τηλεθεατές και τη δυνατή ομάδα της και μοιράστηκε τις πρώτες τις σκέψεις.

Όσα είπε η Ναταλία Γερμανού:

«Δεν φαντάζεστε πόσο τράκ έχω κάθε σεζόν, το ίδιο χουνέρι παθαίνω πραγματικά.. Επίσης δεν φαντάζεστε πόσο χαρά έχω που ξαναβρισκόμαστε που σας ξαναβρίσκω, που μας ξαναβάζετε στα σπίτια σας επιτέλους καλώς σας βρίσκουμε. Καλώς ήρθατε εδώ που ανήκετε, γυρίσαμε και εμείς εδώ που ανήκουμε δηλαδή σε εσάς, στο σπιτικό σας, στην οικογένειά σας, στην παρέα σας “Καλύτερα δεν γίνεται” season 6 τα παιδιά μου. Τα παιδιά χειροκροτήστε την ωραιότερη ομάδα της ελληνικής τηλεόρασης τον Παναγιώτη, την Ναταλία, τον Δημήτρη, την Εβελίνα και την αναγκαστική προσθήκη Γιάννη Κορδώνη.

Αφού ευχαριστήσω τον Alpha μου, που για 6η με φιλοξενεί στην αγκαλιά του, θέλω να πω ότι αυτό το φανταστικό πλατό το χρωστάμε σε μία πολύ αγαπημένη μου φίλη, και μία διακοσμήτρια, σκηνογράφο, καλλιτέχνη, την Μαίρη Σφυράκη…χθες το απόγευμα στις 7:00 δεν υπήρχε πλατό, και μπήκε αυτή νεραΐδα η Μαίρη και έφτιαξε αυτό το αριστούργημα σε τρεις ώρες, σε ευχαριστώ και σε χειροκροτάμε όλοι μαζί.

Στόχος μας και αυτή τη σεζόν είναι να σας κάνουμε παρέα, να μπορούμε όσο γίνεται να σας κάνουμε να χαμογελάτε, να ξεχνιέστε γιατί το εύκολο είναι να ξεχνιέστε… να ξεχνάς δε γίνεται. Θα παρακολουθούμε την επικαιρότητα, σαφώς και θα σας ενημερώνουμε, τον τρόπο μας τον ξέρετε, το στυλ μας το ξέρετε, τις απόψεις μας που ευτυχώς είναι κοινές, και ταυτιζόμαστε όλοι τις ξέρετε, θα προσπαθήσουμε να διαφοροποιηθούμε όπως κάνουμε κάθε χρόνο»