MEDIA

Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Ο Στέφανος Κασσελάκης πουλάει θέαμα όμως πρέπει να υπάρχει και ουσία»

Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Ο Στέφανος Κασσελάκης πουλάει θέαμα όμως πρέπει να υπάρχει και ουσία»
GLOMEX

Η δημοσιογράφος Δώρα Αναγνωστοπούλου πιστεύει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να δείξει και ουσία για να είναι στην πολιτική και όχι μόνο lifestyle

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Η δημοσιογράφος μιλά για τις δυσκολίες της παρουσίασης δελτίων ειδήσεων ενώ σχολιάζει και τη «φρενίτιδα» γύρω από τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Υποκριτική σίγουρα δεν κρύβει η παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων μέσα της. Σίγουρα όμως προσπαθούμε να είμαστε εγκρατείς με κάποιον τρόπο στα δύσκολα θέματα γιατί προέχει το συναίσθημα του τηλεθεατή έναντι όλων και πάνω από το δικό μας συναίσθημα προφανώς», ανέφερε αρχικά η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Σχετικά με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, η δημοσιογράφος είχε ξεκάθαρη απόψη: «Κοίταξε, ο Στέφανος Κασσελάκης πουλάει. Πουλάει θέαμα. Νομίζω ότι με τον τρόπο τους όλες οι εκπομπές, ανάλογα με το είδος της εκπομπής, χρησιμοποιούν το περιεχόμενο που παράγει».

«Σίγουρα βοήθησε το lifestyle κομμάτι στην εκλογή του. Σίγουρα, γιατί δεν τον γνωρίζαμε και μας το έδωσε απλόχερα αυτό το κομμάτι. Αυτό το κομμάτι πάντα αρέσει. Από εκεί και πέρα όμως πρέπει να υπάρχει και ουσία για να υπάρξει συνέχεια στην πολιτική και να αισθανόμαστε και εμείς ότι υπάρχει μια διάδοχη κατάσταση κυβερνησιμότητας στον τόπο» συμπλήρωσε.