MEDIA

OPEN: Η γυναικεία εκπομπή του Σαββατοκύριακου, οι αλλαγές και ο Τριαντάφυλλος μπαλαντέρ

OPEN: Η γυναικεία εκπομπή του Σαββατοκύριακου, οι αλλαγές και ο Τριαντάφυλλος μπαλαντέρ
GLOMEX

Οι μηχανές ξεκίνησαν να δουλεύουν και η πρώτη συνάντηση για την εκπομπή του Σαββατοκύριακου είναι γεγονός

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει αναφορικά με την εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο OPEN και στο ποιοι θα την παρουσιάσουν. Το σχήμα Ναταλί Κάκκαβα, Μαριάντα Πιερίδη, Φελίσια Τσαλαπάτη, Τριαντάφυλλος και Φοίβος Παπαδάκης, που είχε αρχικά συμφωνηθεί, αλλάζει λίγο καθώς τα στελέχη του καναλιού και ο παραγωγός Νίκος Κοκλώνης προσανατολίζονται σε ένα γυναίκειο φορμάτ.

Ο Φοίβος Παπαδάκης έχει γίνει γνωστό ότι θα μετακινηθεί στο «Πρωινό ΣουΣου» με την Ελένη Τσολάκη για να δώσει μία ενημερωτική χροιά, ενώ -όπως φαίνεται- και ο Τριαντάφυλλος δέχτηκε πρόταση για την καθημερινή εκπομπή.

Χθες, έγινε και η πρώτη συνάντηση των τριών κυριών και του Τριαντάφυλλου ενώ δεν έλλειψαν οι δηλώσεις στις κάμερες.

«Κάναμε μια συζήτηση, δεν έχουν παρθεί αποφάσεις που μπορώ να ανακοινώσω», δήλωσε η Ναταλί Κάκκαβα ενώ για την παρεξήγηση που υπήρξε με τη Μαριάντα Πιερίδη και τον Τριαντάφυλλο απάντησε: «Περσινά ξινά σταφύλια. Τον Ντάφι τον αγαπώ, κλείσαμε και δουλειά μαζί».

Η Μαριάντα Πιερίδη από την πλευρά της, τόνισε: «Έχουμε ημερομηνία αλλά δεν μπορώ να πω κάτι. Θα είναι Σαββατοκύριακο, θα είναι γυναικεία υπόθεση. Τον Φοίβο Παπαδάκη τον αγαπώ πάρα πολύ, αλλά το συγκεκριμένο κόνσεπτ είναι κάτι διαφορετικό και δυστυχώς δεν θα είναι μαζί μας».

Από την άλλη, η Φελίσια Τσαλαπάτη δήλωσε: «Δεν μπορώ να πω ποιοι θα είναι. Μιλήσαμε για κάτι διαφορετικό από αυτό που περιμέναμε. Δεν μιλήσαμε για κεντρικό παρουσιαστή και δεν νομίζω ότι θα γίνει τέτοια συζήτηση. Μπορεί να χωρέσει άλλο ένα άτομο».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μάλιστα, αναζητείται και μία τέταρτη γυναίκα.

Ο Τριαντάφυλλος, πάντως, θα πρέπει άμεσα να πάρει μία απόφαση για το τι θα κάνει καθώς οι άνθρωποι του OPEN έχουν φουλάρει τις μηχανές.