MEDIA

Τηλεθέαση: Σειρές και εκπομπές με υψηλά νούμερα λίγο πριν την εκπνοή του 2023

Τηλεθέαση: Σειρές και εκπομπές με υψηλά νούμερα λίγο πριν την εκπνοή του 2023

Ποια προγράμματα κερδίζουν τη μάχη της τηλεθέασης και αποχαιρετούν τη χρονιά με θετικό πρόσημο

Το βράδυ της Πέμπτης ήταν το τελευταίο, για το 2023, όπου οι σειρές ρίχτηκαν στην αρένα της TV. Σύμφωνα με το top 10 της Nielsen, το οποίο περιλαμβάνει τα προγράμματα με τα υψηλότερα ποσοστά βάση του μέσου μεριδίου τηλεθέασης, οι παραγωγές μυθοπλασίας ήταν οι μεγάλες πρωταγωνίστριες.

Συγκεκριμένα, «Η Γη της Ελιάς» του MEGA έκανε 23% στο σύνολο και 989.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω για ένα λεπτό το επεισόδιο. Ο «Σασμός» με ποσοστό 20,9% ακολούθησε ενώ ο «Παράδεισος των Κυριών» επίσης του ALPHA άγγιξε το 18,3% στο σύνολο ολοκληρώνοντας την τριάδα.

«Ο Τροχός της τύχης» βρέθηκε στην 4η θέση με 20,5% στο σύνολο και 646.000 τηλεθεατές να συντονίζονται με το STAR και τον Πέτρο Πολυχρονίδη. «Ράδιο Αρβύλα» με 17%, «Το προξενιό της Ιουλίας» με 17,1%, συνέχισαν την κατάταξη ενώ στην 7η συναντήσαμε το δελτίο του MEGA. «The Chase», «Live News» και «5Χ5» συμπλήρωσαν τη δεκάδα, με το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 να κάνει 16,6% στο σύνολο.

Ο Θάνος Κιούσης με το εν λόγω πρότζεκτ ετοιμάζει εκπλήξεις την περίοδο των γιορτών. Συγκεκριμένα, αύριο, στις 21.00, ο παρουσιαστής φοράει τα γιορτινά του και το πλατό του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού γεμίζει με γέλια και απολαυστικές ατάκες από αγαπημένους καλεσμένους, που παίζουν για καλό σκοπό, στηρίζοντας το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» και συγκεκριμένα το πρόγραμμα «Δεσμός για τα σχολεία», που φέτος επικεντρώνει τις δράσεις του στη πλημμυροπαθή Θεσσαλία και στα σχολεία της περιοχής.

Με καλεσμένους τους Ησαΐα Ματιάμπα, Παρθένα Χοροζίδου, Βίκυ Κάβουρα, Ντάνιελ Νούρκα και Ιζαμπέλλα Φούλοπ από τη θεατρική παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» και τους Μάνο Πίντζη, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, Τερέζα Καζιτόρη, Αντώνη Καλομοιράκη, Εύη Κολιούλη από τη θεατρική παράσταση «Πες μου ότι είναι ψέμα», το παιχνίδι «ανάβει» τα αίματα!