MEDIA

Σασμός spoiler: Διαλύεται η οικογένεια των Σταματάκηδων

Σασμός spoiler: Διαλύεται η οικογένεια των Σταματάκηδων

Σασμός spoiler:  H Αργυρώ έχει σκληρή στάση απέναντι σε Καλλιόπη και Βασιλική

Η σειρά του ALPHA, «Σασμός», επιστρέφει απόψε ενώ τις επόμενες εβδομάδες οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Ο Μαθιός είναι αποφασισμένος να τα βρει με τον αδερφό του, την ίδια στιγμή που ετοιμάζεται να δώσει μια απάντηση στην Εύα για το αν θα δεχτεί τη βοήθειά της. Η Καλλιόπη ανησυχεί για τις δύο νύφες της και τις σχέσεις τους.

Η Αργυρώ ξεκαθαρίζει στην Καλλιόπη ότι δεν θέλει καμία επαφή μαζί της, και τη διώχνει από το σπίτι. Την ίδια στιγμή ο παπα-Μιχάλης προσπαθεί να πείσει τη Βασιλική να τα βρει μαζί της, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Αστέρης και ο Μαθιός προβληματίζονται για την πρόθεση της Καλλιόπης να χαρίσει το χωράφι στο Μανόλη, εκείνη όμως αρνείται να τους εξηγήσει τους λόγους.

Η Αργυρώ, μέσα στην απελπισία της, αποκαλύπτει την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή, στο μοναδικό πρόσωπο που πιστεύει ότι δεν θα αποκαλύψει το μυστικό.

Το χάσμα ανάμεσα στις δύο γυναίκες παραμένει αγεφύρωτο, παρ’ όλες τις προσπάθειες που γίνονται για να τα ξαναβρούν. Ο Μαθιός επισκέπτεται τον Βαγγέλη, προσπαθώντας να μάθει την αλήθεια για τα μηνύματα στη Βασιλική.

Ο Αστέρης βασανίζεται, αφού υποχρεώνεται να πει ψέματα στη γυναίκα της ζωής του αν θέλει να διατηρήσει τις ισορροπίες μεταξύ των δύο οικογενειών. Το άνοιγμα της υπόθεσης του φόνου του Στεφανή αναστατώνει την οικογένεια των Σταματάκηδων. Η Στέλλα προσπαθεί να καθησυχάσει τον Μαθιό, αλλά τα φίδια ζώνουν για τα καλά την Καλλιόπη. Την ίδια ώρα, η Αργυρώ εξακολουθεί να τηρεί απόλυτη στάση απέναντί της.