MEDIA

Σασμός spoiler: Αυτό είναι το τέλος του Αντρέα Βρουλάκη στη σειρά

Σασμός spoiler: Αυτό είναι το τέλος του Αντρέα Βρουλάκη στη σειρά

Ο Σασμός θα καθηλώσει στα επόμενα επεισόδια

Δυνατά επεισόδια και καθηλωτικές εξελίξεις υπόσχεται ο «Σασμός» του ALPHA, τις επόμενες εβδομάδες. Το τέλος για τον Βασίλη Μπισμπίκη γράφεται και το κοινό θα συντονιστεί για να παρακολουθήσει όσα θα γίνουν.

Ο Αντρέας χάνει σταδιακά τον έλεγχο, με τον εκβιασμό του Θανάση και υποπίπτει στο ένα λάθος, μετά το άλλο. Έχοντας μάθει την αλήθεια από τον Θανάση, η Καλλιόπη, μαλακώνει με τον Παύλο και πιέζει τον παπά για τον Ρούσσο. Εκείνοι από την άλλη ανησυχούν για τον Αντρέα, που αποχαιρετά τον μικρό Πετράκη σα να ήταν η τελευταία τους φορά. Ένα τρομερό μυστικό, όμως, και ένας πυροβολισμός θα ανατρέψουν τα πάντα!

Η εξαφάνιση του Αντρέα σημαίνει συναγερμό στην Εύα και τον Τηλέμαχο, που ψάχνουν να βρουν πού πήγε. Ένα άσχημο όνειρο αναστατώνει τη γιαγιά, η οποία πιστεύει ότι τον βρήκε κάτι κακό. Η Καλλιόπη, που γνωρίζει την αλήθεια, δεν ανοίγει τα χαρτιά της, αλλά κάνει μια επίσκεψη που θ’ αφήσει κάποιον έκπληκτο.

Η αποκάλυψη του μυστικού για την πατρότητα του Αντρέα φέρνει σε σύγκρουση τη γιαγιά Ειρήνη με τη Μαρίνα, την ώρα που το χάσμα μεταξύ Αργυρώς και Βασιλικής βαθαίνει ακόμη περισσότερο. Μία επιστροφή από το παρελθόν θα ταράξει τον Μαθιό, ενώ ο Παύλος αντιμετωπίζει ένα νέο κίνδυνο, από τον οποίο δεν προλαβαίνει να προφυλαχτεί.

Η Αργυρώ, μετά τη συζήτηση με την Μαρίνα, προσπαθεί να διαχειριστεί όσα έμαθε για τον Αντρέα. Θα αποκαλύψει τα πάντα στον Αστέρη;

Να σημειωθεί ότι, πριν λίγες ημέρες, η Μαρία Τζομπανάκη ανέβασε μία φωτογραφία με τον Βασίλη Μπισμπίκη με αφορμή την ολοκλήρωση του ρόλου του στην σειρά. «Βασίλη μου, εξαιρετική συνεργασία. Όλα να σου πηγαίνουν καλά», έγραψε η «καπετάνισσα» του Σασμού στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.