MEDIA

Η Μάγισσα Spoiler: Η Δαμιανή θέλει να βγάλει από τη μέση τη Θεοφανώ

Η Μάγισσα Spoiler: Η Δαμιανή θέλει να βγάλει από τη μέση τη Θεοφανώ

Η Μάγισσα Spoiler: Οι εξελίξεις πολλές στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1…

Την ερχόμενη εβδομάδα, η παραγωγή μυθοπλασίας «Η Μάγισσα» έρχεται με ένα επεισόδιο λιγότερο (αφού θα προβάλλεται μόνο Δευτέρα και Τρίτη) αλλά με καθηλωτικές σκηνές.

Η Θεοφανώ προσπαθεί να ανταπεξέλθει στη νέα της πραγματικότητα. Ο ερχομός της θα ταράξει τις ήδη διαταραγμένες σχέσεις ανάμεσα στα μέλη των Λασκαραίων. Ο Μάρκος οργανώνει τα σαραντίσματα του γιου του και άσχημες αναμνήσεις και φόβοι ξυπνάνε στον πύργο των Λασκαραίων. Ο Αντρέι μαζί με τον Μπακού βρίσκουν καταφύγιο στη σπηλιά του Τζανέτου, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του. Ο Μάρκος αποφασίζει να σταματήσει τον επεκτατισμό των Γερακάρηδων, αλλά ο πόλεμος μεταξύ των δύο οικογενειών είναι πλέον αναπόφευκτος. Ο Αντρέι ετοιμάζει τη δική του επίθεση στον Μάρκο και οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες.

Ο Αντρέι προσπαθεί να πάρει τα ηνία των Λασκαραίων ως ο νόμιμος διάδοχος του καπετανάτου. Ο δρόμος της προσπάθειας αυτής θα είναι δύσβατος, με δύσκολες αποφάσεις και απρόσμενους συμμάχους. Η Δαμιανή προσπαθεί να επηρεάσει τον Μιχαήλ πως η Θεοφανώ αποτελεί κίνδυνο για την οικογένειά τους. Κι ενώ η κατάσταση μεταξύ των δύο πατριών γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη, ο Μάρκος παίρνει μια απόφαση για τον γάμο του που θα φέρει καινούργιες φουρτούνες. Την ίδια στιγμή όμως το ένοχο μυστικό του Τζανή αποκαλύπτεται…