MEDIA

Οι Ψυχοκόρες: Η Μαρίκα βλέπει το σκληρό πρόσωπο της Νέλλας

Οι Ψυχοκόρες: Η Μαρίκα βλέπει το σκληρό πρόσωπο της Νέλλας

Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 έρχεται με ένα καταιγιστικό διπλό επεισόδιο

Την Τετάρτη, στις 21.00, η σειρά που συγκίνησε το κοινό από το πρώτο επεισόδιο, οι «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1, έρχονται να καθηλώσουν.

Η Μαρίκα και η Δεσποινιώ μαθαίνουν το πρωτόκολλο του νοικοκυριού από την Αρχοντούλα την οικονόμο και την παλιά ψυχοκόρη Ολγα, αλλά σύντομα η Μαρίκα βλέπει τη σκληρή πλευρά της Νέλλας, που γίνεται σαδιστική όταν η απόπειρά της να μάθει νέα για τις αδελφές της αποτυγχάνει. Η Μάγια βάζει προσωπικό στοίχημα τη μόρφωση της Βασιλικής, καθώς αυτό φαίνεται να της ανοίγει την πόρτα της πολιτικής ως εκπρόσωπο του γυναικείου κινήματος, με τον σύζυγό της, Παύλο, να είναι καυστικά επικριτικός τόσο απέναντι στη Μάγια όσο και στη Βασιλική. Η Φρόσω, μετά και την ευλογία του παπά, δέχεται την επίσκεψη του Νάτση στο δωμάτιό της...

Μετά την προδοσία της Ολγας, η Μαρίκα τιμωρείται σκληρά από τη Νέλλα. Ο Κοσμάς Κοτρώτσης γοητεύεται από την ομορφιά της Δεσποινιώς και η σύζυγός του θορυβείται. Η Φρόσω προσπαθεί να συνέλθει τόσο από τον βιασμό όσο και από τη συνειδητοποίηση ότι όλα γίνονται εν γνώσει της Ευανθίας. Οι επισκέψεις του Νάτση στο δωμάτιό της συνεχίζονται. Η Βασιλική, με απόφαση της Μάγιας, ξεκινά μαθήματα για να γίνει το πρόσωπο της Νέας Γυναίκας, πράγμα που εξοργίζει τον Παύλο. Ο γιος του Παύλου και της Μάγιας, Ερμής, καταλαβαίνει πως η Βασιλική ξέρει γράμματα και την εκβιάζει.