MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Πότε θα προβληθεί νέο επεισόδιο – Το τρέιλερ καθηλώνει

Η Γη της Ελιάς: Πότε θα προβληθεί νέο επεισόδιο – Το τρέιλερ καθηλώνει

Η σειρά του MEGA συγκινεί καθώς όλα πλέον δείχνουν ότι ο Φίλιππος είναι νεκρός

Στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», στο MEGA, η αγωνία κορυφώνεται και οι τηλεθεατές αδημονούν για τις εξελίξεις. Αν και την Τετάρτη, λόγω ποδοσφαιρικού αγώνα, δεν είδαμε επεισόδιο, αύριο στις 21.00 η παραγωγή μυθοπλασίας επιστρέφει και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Ο εντοπισμός του αυτοκινήτου του Φίλιππου προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση, καθώς δεν ρίχνει περισσότερο φως στην υπόθεση της εξαφάνισής του. Τόσο ο Κουράκος όσο και ο Λυκούργος αρχίζουν να σκέφτονται τα χειρότερα σενάρια, τα οποία όμως αποφεύγουν να μοιραστούν με τη Χάιδω και τη Βασιλική. Την ίδια ώρα, ο αστυνόμος δίνει εντολή να παρακολουθούν διακριτικά τον Βαφέα. Η Αρετή παραξενεύεται όταν συνειδητοποιεί ότι οι δικοί της άνθρωποι έχουν μέρες να πάνε στο επισκεπτήριο, ενώ τους τηλεφωνεί και δεν απαντούν. Η Μαργαρίτα επιστρέφει στο σπίτι και, με θλίψη, συνειδητοποιεί ότι η Θεοδώρα συνεχίζει να πίνει. Η Αφροδίτη «λαδώνει» τη Χρυσούλα προκειμένου να γυρίσει στην ταβέρνα και να βοηθήσει τον Χρήστο. Η Αθηνά δέχεται μία πολύ ευχάριστη έκπληξη όταν βλέπει ξαφνικά μπροστά της τον Τζον.

Ο Τζον ανακοινώνει στην Αθηνά ότι γύρισε στη Μάνη για να μείνει μαζί της και σκοπεύει να την παντρευτεί. Η Φιλιώ, ωστόσο, δεν χαίρεται με αυτήν την εξέλιξη. Ο Λυκούργος και ο Στάθης προσπαθούν να παρηγορήσουν τη Βασιλική και τη Χάιδω, τροφοδοτώντας τες με ελπίδες. Η Αντωνία και η Αλκμήνη πιάνονται για μία ακόμη φορά στα χέρια και ο Κωνσταντίνος τις συμβουλεύει να φύγουν από το χωριό όσο είναι καιρός. Ο εθισμός του Μάνου στις αμφεταμίνες μεγαλώνει. Το Λιμενικό ειδοποιεί τον Κουράκο πως βρέθηκε πτώμα νεαρού άνδρα σε βραχονησίδα και ο αστυνόμος αναγκάζεται να καλέσει την οικογένεια Στεφανέα για αναγνώριση. Η Χάιδω έρχεται αντιμέτωπη με την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της... Την ίδια ώρα, ακόμα ένα στοιχείο βάζει τον Βαφέα στο «κάδρο» των υπόπτων.