MEDIA

Φως στο Τούνελ: «Την είδα μέσα στο νεκροταφείο» – Μυστήριο η εξαφάνιση της πολύτεκνης μητέρας

F

Φως στο Τούνελ:  Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται και πάλι με εντολή εισαγγελέα το θρίλερ με την πολύτεκνη μητέρα και γιαγιά στον Αλικιανό του Πλατανιά Χανίων

Η Σανίκο Τσαούσι 75 χρόνων από την Αλβανία, μητέρα επτά παιδιών και γιαγιά δέκα εννέα εγγονών, εξαφανίστηκε από την μέση του δρόμου ενώ πήγαινε στο σπίτι του τραυματισμένου από τροχαίο γιου της, που βρίσκεται κοντά στο νεκροταφείο του χωριού.

Το αίμα που βρέθηκε στην άκρη του δρόμου και δεν ερεύνησαν οι αστυνομικοί, έδειξε στην οικογένεια πως κάποιος διερχόμενος οδηγός τη χτύπησε, την πήρε μαζί του και την εξαφάνισε…

Ο πατέρας Εμμανουήλ βρισκόταν στο νεκροταφείο του χωριού Πλατανιά Χανίων το πρωί της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου 2022, που χάθηκε η Σανίκο Τσαούσι.

Το «Τούνελ» ήρθε πάλι σε επαφή μαζί του, μετά τις δηλώσεις του Τσέχου εργάτη που εκείνο το πρωινό καθάριζε το κοιμητήριο.

Ανέφερε ότι την ώρα που η αγνοούμενη βρισκόταν στο νεκροταφείο, εκείνος ήταν στην αποθήκη και δεν την είδε.

«Οι κάμερες δείχνουν ότι πήγα εκεί γύρω στις οχτώ, τώρα ακριβώς την ώρα δεν μπορώ εγώ να τη θυμάμαι. Ξαναπήγα για να δω αν έχουν τελειώσει τις εργασίες τους, ο Τσέχος εργάτης και η φίλη του, αλλά δεν τους βρήκα. Είναι ψέματα αυτά που σας λέει ο Τσέχος ότι με περίμεναν στο νεκροταφείο. Όταν πήγα εγώ πάνω εκεί, αυτοί είχαν φύγει. Το θυμάμαι πολύ καλά. Στο νεκροταφείο δεν είδα κάτι περίεργο. Αν έβλεπα κάτι, θα το έλεγα από την πρώτη στιγμή. Είναι ένα μυστήριο αυτό που συμβαίνει και μας έχει συγκλονίσει όλους. Δεν ξέρω κάτι, δεν είδα κάτι».

Όπως αναφέρει τη θυμάται να μπαίνει στο νεκροταφείο.

«Πήγε λίγο πάνω και μετά γύρισε πίσω. Ήταν εκεί πριν έρθει ο παπάς. Κάποια στιγμή ήρθε, αλλά δεν θυμάμαι τι ώρα ακριβώς. Είπε τι θέλει να κάνουμε και έφυγε. Μετά εγώ τον πήρα τηλέφωνο, να του πω ότι τελειώσαμε. Ήρθε, είπε «εντάξει έτσι, φτάνει». Ήταν γύρω στις 10 με 10 και τέταρτο».

Όταν η δημοσιογράφος του είπε ότι ο ιερέας δεν τους βρήκε όταν επέστρεψε στο νεκροταφείο όπως ανέφερε στο «Τούνελ», ο εργάτης απάντησε ότι «ο παπάς κάνει λάθος».