Μεταγραφές γένους θηλυκού - Ποιες κυρίες της τηλεόρασης απασχολούν με το μέλλον τους

Το επόμενο διάστημα οι παρουσιάστριες θα είναι οι απόλυτες πρωταγωνίστριες στην τηλεοπτική αρένα
Μεταγραφές γένους θηλυκού - Ποιες κυρίες της τηλεόρασης απασχολούν με το  μέλλον τους
2'

Επιτυχημένες, παρουσιάστριες πρώτης γραμμής με το δικό τους κοινό, οι συγκεκριμένες κυρίες θα συζητηθούν πολύ το επόμενο διάστημα. Στον ANT1 όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Μαρία Αναστασοπούλου.

Η παρουσιάστρια έχει ανακοινώσει ήδη ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη. Η δημοσιογράφος με τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου συζητούν εδώ και καιρό για το πώς θα μπορούσε να αξιοποιηθεί στο δυναμικό, με την ίδια να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Ωστόσο, μπορεί να γίνει η ανατροπή και να κλείσει τελείως την πόρτα του ΑΝΤ1.

Παράλληλα, όπως έχουμε αναφέρει ξανά σε ρεπορτάζ του Newsbomb, η Φαίη Μαυραγάνη που παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο την εκπομπή «Στούντιο με θέα», συζητά με τον ΣΚΑΪ εδώ και καιρό. Το συμβόλαιό της με τον σταθμό του Αμαρουσίου λήγει και οι άνθρωποι του Φαλήρου την έχουν προσεγγίσει για να αναλάβει τη θέση του Γιώργου Αυτιά τα πρωινά του Σαββατοκύριακου. Η Φαίη Μαυραγάνη, άλλωστε, είναι ένα πρόσωπο με εμπειρία και αντανακλαστικά, ήρεμη δύναμη, που σίγουρα αποτελεί όπλο στη φαρέτρα του κάθε καναλιού.

Στο μέτωπο του MEGA, προχωρούν οι επαφές με τη Φαίη Σκορδά με την ξανθιά παρουσιάστρια να προορίζεται για την πρωινή ζώνη. Ο σταθμός θέλει την οικοδέσποινα του «Fay’s Time» για ένα αμιγώς πρωινό μαγκαζίνο, από τις 09.00 έως τις 12.30 που θα δίνει τη σκυτάλη στο μεσημβρινό δελτίο. Αν αυτό το σενάριο προχωρήσει, η Δανάη Μπάρκα -που έχει την στήριξη της διοίκησης- θα κρατά συντροφιά τα μεσημέρια με αλλαγές στην ομάδα της.

Η Φαίη φεύγει, η Τατιάνα έρχεται; Φουντώνουν τα ρεπορτάζ που θέλουν την Τατιάνα Στεφανίδου να συζητά με τον ΣΚΑΪ, μετά την αποχώρησή της από τον ALPHA. H παρουσιάστρια φαίνεται ότι προορίζεται για τη ζώνη 12.00-14.00, με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή