Συγκλονίζει η Δήμητρα Κατσαφάδου: «Έπαθα νεύρωση στομάχου, έχασα ένα παιδί, τη Ραφαέλα Πιτσικάλη»

Η εξομολόγηση της Δήμητρας Κατσαφάδου για την προσωπική της ζωή και τη νεύρωση στομάχου όταν πέθανε η Ραφαέλα Πιτσικάλη
Συγκλονίζει η Δήμητρα Κατσαφάδου: «Έπαθα νεύρωση στομάχου, έχασα ένα παιδί, τη Ραφαέλα Πιτσικάλη»
2'

Η Δήμητρα Κατσαφάδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show».

Η γνωστή επιχειρηματίας μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα μαχαιρώματα που δέχθηκε από κοντινά της πρόσωπα αλλά και το πρόβλημα υγείας που πέρασε όταν έφυγε από τη ζωή η Ραφαέλα Πιτσικάλη, στην οποία στεκόταν δίπλα στη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

«Τον μεγάλο μου έρωτα τον γνώριζα από παιδί. Εγώ ήμουν το φυτό του χωριού κι εκείνος ήταν ο γόης του σχολείου.. Μου έστελναν αρκουδάκια και λουλούδια με το όνομά του, αλλά εκείνος ούτε που με κοίταζε. Μετά από χρόνια η μάνα μου μου αποκάλυψε ότι τα έστελνε εκείνη… Μετά από αρκετά χρόνια τα φτιάξαμε με τον Θοδωρή, ήμασταν ζευγάρι 10 χρόνια…» αποκάλυψε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Πρόσθεσε δε: «Προσελκύω καλά παιδιά. Δεν είμαι και καχύποτη. Και με δόλο να έρθει ο άλλος, δε θα το καταλάβω… Βιώνω εκ των πραγμάτων μια δύσκολη πραγματικότητα. Που χωράει ο έρωτας μέσα σε αυτή; Δε χωράει εκ των πραγμάτων. Θα πρέπει να είναι ένας καλλιτεχνικός τύπος που θα τρέχει όλη μέρα κι αυτός και θα με αντέχει».

Για τα μαχαιρώματα από πρόσωπα δικά της δήλωσε: «Τα μαχαιρώματα που έχω φάει από κοντινά μου πρόσωπα, πονάνε πολύ. Έχω πονέσει πάρα πολύ από τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου. Θα ήθελα να έχω μια πανοπλία, να μην είμαι ανοχύρωτη…»

Στο τέλος μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όταν πέθανε η Ραφαέλα Πιτσικάλη: «Έπαθα νεύρωση στομάχου. Έχασα ένα παιδί, που ήταν πάρα πολύ κοντά μου, τη Ραφαέλα Πιτσικάλη, την ξέρει όλη η Ελλάδα.. Παλέψαμε μαζί… Όλη η Ελλάδα την αγαπάει. Πόνεσα πάρα πολύ με τον χαμό της, έλεγε “μπόρα είναι θα περάσει” ενώ ήταν στο τελικό στάδιο…».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή