Το Ναυάγιο spoiler: Μια νέα μέρα ξημερώνει στην Κρήτη, αλλά ο Βλάσσης δεν θα τη ζήσει ποτέ

Όσα θα δούμε τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Μαΐου στο «ναυάγιο»
Το Ναυάγιο spoiler: Μια νέα μέρα ξημερώνει στην Κρήτη, αλλά ο Βλάσσης δεν θα τη ζήσει ποτέ
2'

Εξελίξεις που σοκάρουν και μεγάλες αποκαλύψεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Το ναυάγιο».

Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Ο Βλάσσης μαθαίνει ότι η Θοδώρα είναι κόρη του Δημήτρη και σβήνει στο πλάι της Μαρίας.

Επεισόδιο 100 (Δευτέρα 27 Μαΐου):

Η Στέλλα προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια του Ιπποκράτη για να είναι κοντά στην Ειρήνη, αλλά κανένας από τους δύο δεν φαίνεται να συμπαθεί ιδιαίτερα τον άλλο. Ο Πέτρος και η Ευγενία βάζουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να κάνουν τον Ιπποκράτη να ομολογήσει τον φόνο της Κλαίρης. Η Αλίκη προτείνει συνεργασία στον Δημοσθένη, ενώ ο Παντελίδης κάνει ό,τι μπορεί για να τον πείσει να παραιτηθεί. Ο Όθωνας μαθαίνει ότι ο Μάκης και η Λίνα χώρισαν και κάνει αμέσως την κίνησή του. Η Θοδώρα, μην αντέχοντας άλλο την πίεση των γονιών της, τα λέει όλα στον Μάκη και του ζητάει να κατέβει στην Κρήτη για να βοηθήσει. Ο Δημήτρης γίνεται έξαλλος όταν ακούει πως η Θοδώρα θα παραιτηθεί και ξεσπάει στον Βλάσση. Η ώρα των μεγάλων αποκαλύψεων φτάνει. Πώς θα αντιδράσει ο Βλάσσης όταν μάθει ότι η Θοδώρα είναι κόρη του Δημήτρη;

Επεισόδιο 101 (Τρίτη 28 Μαΐου):

Ο Βλάσσης αρνείται να πιστέψει ότι η Θοδώρα είναι κόρη του Δημήτρη. Ρωτάει τη Μαρία και μαθαίνει τη συγκλονιστική αλήθεια. Ο Ιπποκράτης επιχειρεί να διώξει από το σπίτι του τον άντρα που παρουσιάζεται ως εραστής της Κλαίρης και τον κατηγορεί για τον θάνατό της με στοιχεία. Ο Μάκης προσπαθεί να ξεχάσει τη Λίνα και αναχωρεί για την Κρήτη, χωρίς να ξέρει το τραγικό παιχνίδι που του επιφυλάσσει η μοίρα. Η Στέλλα κάνει μία απρόσμενη επίσκεψη στο γραφείο του Δημοσθένη και τον ταρακουνά για τα καλά. Η Μαρία προσπαθεί να παρηγορήσει τον Βλάσση, ο οποίος μετά τις απανωτές αλήθειες που βγήκαν στο φως, σβήνει στο πλάι της. Μια νέα μέρα ξημερώνει στην Κρήτη, αλλά ο Βλάσσης δεν θα τη ζήσει ποτέ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή