Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο
Την Παρασκευή 3 Απριλίου η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι
Η Κατερίνα Καινούργιου
Snapshot
- Η Κατερίνα Καινούργιου γέννησε την Παρασκευή 3 Απριλίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
- Η παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση από το μαιευτήριο στις 5 Απριλίου, μοιράζοντας στιγμιότυπα με δώρα και λουλούδια σε ροζ χρώμα.
- Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής, αν και κρατά χαμηλούς τόνους στα social media, δημοσίευσε στις 4 Απριλίου μια κοινή φωτογραφία με την Κατερίνα, εκφράζοντας τη χαρά του με συμβολικά emojis.
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Καινούργιου μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή.
Τα τελευταία 24ωρα η παρουσιάστρια βιώνει τις πιο τρυφερές στιγμές της ζωής της, αφού επιτέλους κρατά στην αγκαλιά της την κορούλα της, καρπό του έρωτά της με τον γνωστό επιχειρηματία.
Το απόγευμα της Κυριακής (5/4) η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το πρώτο της story στο Instagram μέσα από το μαιευτήριο. Η παρουσιάστρια της «Super Katerina» μοιράστηκε με τους διαδιακτυακούς της φίλους όμορφα στιγμιότυπα, όπως λουλούδια, γλυκά σε σχήμα καρδιάς και δώρα από τα αγαπημένα της πρόσωπα, όλα σε χρώμα ροζ.
Η ανάρτηση του Παναγιώτη Κουτσουμπή μετά τον τοκετό
Αν και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής διατηρεί χαμηλούς τόνους ως προς την προβολή της προσωπικής του ζωής στα social media, επιλέγοντας να μιλά, κυρίως, μέσα από τη δουλειά του, θέλησε να μοιράστει την ευτυχία του με τους διαδικτυακούς του φίλους.
Το απόγευμα του Σαββάτου (4/4) ο επιχειρηματίας ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία κοινή φωτογραφία με την Κατερίνα Καινούργιου, συνοδεύοντας την ανάρτηση με τρία emojis συμβολικής σημασίας, μία καρδιά, ένα αστέρι και ένα μπιμπερό.
Διαβάστε επίσης