Επιχείρηση «σκούπα» της ΕΡΤ για στελέχη και διπλοθεσίτες

Μεγάλη κινητικότητα σημειώνεται τις τελευταίες μέρες στην ΕΡΤ...

Μεγάλη κινητικότητα σημειώνεται τις τελευταίες μέρες στην ΕΡΤ με απομακρύνσεις στελεχών, απολύσεις μονίμων αλλά και οικειοθελείς αποχωρήσεις γνωστών δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με την Real εκτός ΕΡΤ αναμένεται να βρεθεί ο διευθυντής Λειτουργίας, Γιώργος Μπακόπουλος, ο οποίος επικαλούμενος έλλειψη προσωπικού έστειλε για την κάλυψη του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 13 κάμερες τη στιγμή που τόσο ο σκηνοθέτης, όσο και ο διευθυντής Αθλητικών Δημήτρης Χατζηγεωργίου ζήτησαν 17.

Εκτός ΕΡΤ βρίσκεται και ο Νίκος Θωμόπουλος, διευθυντής του γραφείου του διευθύνοντα συμβούλου Λάμπη Ταγματάρχη αφού διαπιστώθηκε ότι υπέγραψε υπερωρίες για τη σύζυγό του.

Την ίδια στιγμή επιβεβαιώνεται η πρόθεση του προέδρου της ΕΡΤ, Θανάση Παπαγεωργίου να θέσει θέμα στο Δ.Σ. απολύσεων μονίμων υπαλλήλων αν διαπιστωθεί πως έχουν δεύτερη δουλειά στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα χωρίς σχετική άδεια.

Με το ένα πόδι εκτός Ραδιομέγαρου είναι ο Κωνσταντίνος Ζούλας και ο Μπάμπης Παπαναγιώτου επειδή αρνούνται να παραιτηθούν από τιε δουλειές που διατηρούν σε άλλα ανταγωνιστικά μέσα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr