MEDIA

Υπερπαραγωγή Nova για το ελληνικό «El classico»

Υπερπαραγωγή Nova για το ελληνικό «El classico»

Το μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων του ελληνικού ποδοσφαίρου κλέβει την παράσταση στο πρωτάθλημα της Super League. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» την Κυριακή 2 Μαρτίου στις 19.30 με ζωντανή αποκλειστική και σε High Definition μετάδοση μέσα από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD από το γήπεδο Καραϊσκάκη.

Τα κανάλια Novasports πιστά στην υπόσχεση τους «Όλα για την ομάδα σου» ετοιμάζουν μεγάλη παραγωγή για το ντέρμπι των «αιωνίων», καθώς για πρώτη φορά σε αγώνα της Super League θα χρησιμοποιηθούν οι κάμερες Ultra High Speed και RailCam. Πρόκειται για κάμερες που χρησιμοποιούνται στις μεγαλύτερες των διοργανώσεων όπως FIFA World Cup, Euro. Παράλληλα, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι μέσω tablet, smartphone ή notebook, με την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, όπου και αν βρίσκονται στην Ελλάδα, με μοναδική προϋπόθεση την ύπαρξη Wi-Fi σύνδεσης στο internet.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα του μεγάλου αγώνα με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα Λεπτό προς Λεπτό», με τους Χρήστο Καούρη, Γιαννίκο Δούσκα και Λίλα Κουντουριώτη, μέσω των Novasports 1 & Novasports 1 HD η οποία από τις 18:00 θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και τις αφίξεις των αποστολών στο γήπεδο, ενώ εκλεκτοί καλεσμένοι θα δώσουν τα προγνωστικά τους για το ντέρμπι. Στις 19:30 θα ακολουθήσει η απευθείας μετάδοση του αγώνα σε περιγραφή των Ισίδωρου Πρίντεζη και Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά, Νίκου Τζουάννη, Γιώργου Αργυρόγλου, Βασίλη Κωνσταντόπουλου και Διονύση Στρούμπου.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα προβληθεί στις 21:30 από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Δημήτρη Παπανικολάου, Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο και μαζί με τους καλεσμένους θα σχολιάσουν το ντέρμπι. Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports θα μεταφέρει το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα καθώς και όλη την αθλητική δραστηριότητα της Κυριακής. Το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός θα μεταδοθεί και σε επανάληψη το ίδιο βράδυ στις 21:45 από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD.

Με αφορμή τον μεγάλο αγώνα, τα κανάλια Novasports προσαρμόζουν και πάλι το πρόγραμμα τους και προβάλλουν ένα αφιέρωμα σε παλιότερες αναμετρήσεις των δύο ομάδων καθώς και τις βραβευμένες εκπομπές-αφιερώματα «Legend Stories» που αφορούν στην ιστορία των δύο ομάδων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών έχει ως εξής:

Τετάρτη 26/2

17:00 Legend Stories – Τα ντέρμπι των «αιωνίων» – Η δεκαετία του 1960 Novasports 1 & Novasports 1 HD & Web TV του Novasports.gr

Πέμπτη 27/2

17:00 Legend Stories – Τα ντέρμπι των «αιωνίων» – Η δεκαετία του 1970 Novasports 1 & Novasports 1 HD & Web TV του Novasports.gr

Παρασκευή 28/2

17:00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 19/11/2011 Novasports 2 & Novasports 2 HD & Web TV του Novasports.gr

19:00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 14/4/2013 Novasports 2 & Novasports 2 HD & Web TV Novasports.gr

Σάββατο 1/3

10:00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 19/11/2011 Novasports 2 & Novasports 2 HD

12:00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 14/4/2013 Novasports 2 & Novasports 2 HD

Κυριακή 2/3

12:30 Novasports Classic Zone Novasports 1 & Novasports 1 HD

19:30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός LIVE Novasports 1 & Novasports 1 HD & audio streaming Web TV του Novasports.gr

21:45 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (σε επανάληψη) Novasports 2 & Novasports 2 HD