MEDIA

Ο Νικολόπουλος μήνυσε τον Πρετεντέρη

Ο Νικολόπουλος μήνυσε τον Πρετεντέρη

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε σήμερα μήνυση κατά του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη, για συκοφαντική δυσφήμιση με αφορμή το άρθρο του δημοσιογράφου στο «Βήμα της Κυριακής», όπου έγραφε πως αμφισβητούσε την ψυχική και πνευματική του ακεραιότητα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε σχετικά:

«Ο κ. Πρετεντέρης, σε ρόλο «ψυχιάτρου- πραγματογνώμονα» , διορισθέντος υπό την τρόικα, δεν φείδεται να «μοιράζει» και να δημοσιεύει ρυπαρές ψυχιατρικές γνωματεύσεις, για τα «κακά» παιδιά του συστήματος .

Με το από 22/6/2014 άρθρο του στην εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής», «έθεσε» εν αμφιβόλω την ψυχική μου υγεία , βασισμένος στο σύμπτωμα της ανυπακοής απέναντι στις κατοχικές δυνάμεις. Κατά τον κ. Πρετεντέρη, όλοι όσοι αρνούμεθα την υποταγή και την σκλαβιά, είμαστε ψυχικά νοσούντες.

Από το εν λόγω άρθρο δεν συκοφαντήθηκα μόνο εγώ. Αλλά και η μεγάλη μάζα των ανυπότακτων Ελλήνων. Και είχα πρωτίστως χρέος απέναντι σε αυτούς τους αγωνιστές και, δευτερευόντως απέναντι του εαυτού μου, ο κ. Πρετεντέρης να λογοδοτήσει ενώπιων της δικαιοσύνης για την ρυπαρή του πένα».

Διαβάστε επίσης

Συνελήφθη δημοσιογράφος μετά από μήνυση της Ραχήλ Μακρή (pics)