MEDIA

Διαβάστε το CRASH που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα

Διαβάστε το CRASH που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έρχεται «η Νύχτα των Κρυστάλλων» για τις περιουσίες όλων των Ελλήνων! Το Crash φέρνει στο φως έγγραφο- ντοκουμέντο και αποκαλύπτει τα σχέδια των Γερμανών για καταθέσεις και ακίνητα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ–ΦΩΤΙΑ: Η Ντόρα Μπακογιάννη, αποκαλυπτική όσο ποτέ, μιλά για όλους και για όλα! Για το πρόσωπο του Προέδρου, τα σενάρια πρόωρων εκλογών, τον Σαμαρά, τον Καραμανλή, τον Τσίπρα και τη θέση της για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας.

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗ: Το CRASH φέρνει στο φως όλο το παρασκήνιο με τις μυστικές επιχειρήσεις του Υπ. Πολιτισμού και της ΕΥΠ, το θρίλερ με τους αρχαιοκάπηλους και τους κλεμμένους μακεδονικούς θησαυρούς της Αμφίπολης!

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ: Ποιοι και γιατί άνοιξαν την πόρτα της Αγίας Έδρας στον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης και μετά του … «τράβηξαν το χαλί».

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ μιλά ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ για το πόρισμα των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, την σχέση του με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και το αύριο της συγκυβέρνησης.

Ακόμη στο CRASH:

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: O ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΟΣ αποκαλύπτει τα χαρτιά του ΣΥΡΙΖΑ για το «παζάρι» του χρέους! Το σενάριο της διαγραφής, η φοροασυλία της ολιγαρχίας και το μέλλον της τρόϊκας στην Ελλάδα.

WIKILEAKS: Στο φώς απόρρητα τηλεγραφήματα της αμερικανικής πρεσβείας για την πολιτική και τον ρόλο του Γιώργου Παπανδρέου, τον οποίο τώρα καλούν οι φίλοι του να «σπρώξει γερά για να φύγει η Δεξιά»…

ΦΑΚΕΛΟΣ «ΠΥΘΙΑ»: Οι τελευταίες συγκλονιστικές καταθέσεις. Οι συμμαχικές σχέσεις τοποθετούν στο αρχείο την υπόθεση των υποκλοπών.

ΈΡΕΥΝΑ: Οι Business των Τζιχαντιστών: Εκτελέσεις, δουλεία, εμπόριο λευκής σαρκός, λαθραίο πετρέλαιο και πορνογραφία. Η ακτινογραφία της οργάνωσης-Τέρας που γεννήθηκε από την μήτρα της Άλ- Κάιντα! Τα πρόσωπα και οι ρόλοι.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Το νέο δόγμα Βενιζέλου στα ελληνοτουρκικά! Η Ελλάδα παύει να μιλά για υφαλοκρηπίδα, Καστελόριζο, Αιγαίο, αλλά θέτει γενικότερο ζήτημα ΑΟΖ στην Αν. Μεσόγειο στις μεταξύ τους συνομιλίες.

-Ο Μανώλης Κοττάκης γράφει για το…. «Σύνδρομο της Θείας Όλγας» στην εκλογή του Προέδρου και το «Fast Track» σχέδιο που έχει στα χέρια του ο Σαμαράς για έξοδο της χώρας από το ΔΝΤ και μετά …εκλογές!
- Πώς έσπασε το εμπάργκο του Ομπάμα στον Ερντογάν. Τι ζητά η Ουάσινγκτον από τους Τούρκους στον πόλεμο κατά των τζιχαντιστών.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΝΤΟΥΣΑΝ ΣΙΝΤΖΑΝΣΚΙ: «Η Κομισιόν έχει αμαρτήσει. Δεν έδρασε αποτελεσματικά». Μία βαρυσήμαντη συνέντευξη του πρώην συμβούλου του Ζοζέ Μπαρόζο, για την κρίση, την Ελλάδα και τους χειρισμούς της Ευρώπης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: «Όταν έρχεσαι τετ-α-τετ με τον θάνατο γίνεσαι σοφότερος». Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μιλά για όσα των ενώνουν με τη Ν.Δ., απαντά στα σενάρια επιστροφής του και αποκαλύπτει το πρόσωπο που ‘’βλέπει’’ για πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Πρέσβης του ΙΡΑΚ ΣΤΗΝ Αθήνα, Μπουρχάν Τζάφ, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη μιλά για τους τρομοκράτες του «Ισλαμικού Κράτους», περιγράφει την κατάσταση στη Μ. Ανατολή και τους κινδύνους από την νέα παγκόσμια απειλή.

ΚΡΙΣ ΧΕΤΖΕΣ: Ο βραβευμένος με Πούλιτζερ αμερικανός δημοσιογράφος και συγγραφέας μιλά στο CRASH για το «Γαϊτανάκι του Θανάτου στη Μ. Ανατολή», τον θρησκευτικό εξτρεμισμό, την διεθνή τρομοκρατία και τις ευθύνες της εξωτερικής πολιτικής των αμερικανών.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: «Λύση ο Σύριζα; Έ, Όχι, δεν ακούς; Ο Τσίπρας λειτουργεί σαν μπακάλης». Ο δημοφιλής ηθοποιός περιγράφει και σχολιάζει την σημερινή πολιτική πραγματικότητα, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

ΜΠΑΡΙΣ ΚΑΓΚΑΡΛΙΤΣΚΙ: Ο γνωστός ρώσος πολιτικός αναλυτής και συγγραφέας, περιγράφει το πείραμα των μαζικών ιδιωτικοποιήσεων στη Ρωσία, μετά την πτώση της ΕΣΣΔ και εξηγεί γιατί η μόνο λύση για την Ελλάδα είναι η αθέτηση του χρέους.

Άρθρα - παρεμβάσεις

ΆΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΖΟΓΟΠΟΥΛΟΥ: «Η Ελλάδα, το χρέος και τα σενάρια για το μέλλον».
ΆΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΝΕΑΡΧΟΥ : «Οι τζιχαντιστές του ISIL κατά των Κούρδων και ο ρόλος της Άγκυρας».

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!