MEDIA

Στο νέο CRASH που κυκλοφορεί!

Στο νέο CRASH που κυκλοφορεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ στο CRASH που κυκλοφορεί στα περίπτερα την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του Ρώσου Πρέσβη στην Αθήνα, Ανδρέι Μασλόβ. Τι αναφέρει για τις σχέσεις Ελλάδας Ρωσίας, μετά τις κυρώσεις.

ΈΚΘΕΣΗ ΒΟΜΒΑ της CIA για τη διαπλοκή στην Ελλάδα το 2006. Τι γνώριζαν οι Αμερικανοί για τα πρόσωπα και την δράση τους.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Πώς ναυάγησε το μυστικό σχέδιο Άκερμαν και μπήκαμε στο Μνημόνιο. Η αντίδραση της Μέρκελ και η.... σιωπή του Γιώργου Παπανδρέου.

ΈΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για τις μυστικές επιχειρήσεις των Τούρκων πρακτόρων σε Ελλάδα και Βαλκάνια. Πώς μεθοδεύουν τη «Κοσοβοποίηση» της Θράκης και τα περίεργα παιχνίδια στο Αιγαίο με φόντο το πλούσια ενεργειακά κοιτάσματα
Ρεπορτάζ ΣΟΚ- Το τέρας του Αλβανικού Εθνικισμού ξυπνά στα Βαλκάνια. Ποιοι και γιατί βάζουν φωτιά στη γειτονιά μας!.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΦΩΤΙΑ! Οι ανεξάρτητοι βουλευτές Βασίλης Καπερνάρος και η Ραχήλ Μακρή αποκαλύπτουν πώς θα ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Οι κυριακάτικες συναντήσεις Αλέξη Τσίπρα με τη Λούκα Κατσέλη. Το «μενού» και οι «γέφυρες» που χτίζονται.

Ο Γραμματέας Κ.Ο. του Συριζα, Νίκος Βούτσης, σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που θα συζητηθεί! Τι αναφέρει για τις πολιτικές συνεργασίες, την αυτοδυναμία και το Μνημόνιο.

Ο Μανώλης Κοττάκης γράφει γιατί «αγριεύει» το.... σκάκι γύρω από το Καστελόριζο. Τα «άγνωστα» σημεία της συμφωνίας έρευνας και διάσωσης που υπέγραψε η Ελλάδα με τη Κύπρο.

Το Crash συνάντησε το νέο κομμουνιστή Δήμαρχο Πατρών, Κώστα Πελετίδη, σε ένα οδοιπορικό στις «χαμένες γειτονιές» της πόλης. Ο ''αντάρτης δήμαρχος απαντά και στον Υπουργό Διοικητικής μεταρρύθμισης: «Στη δεξαμενή του κ. Μητσοτάκη εμείς δεν θα κάψουμε ψυχές»!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Επιχείρηση: Διώξτε τους Έλληνες» - Μαρτυρίες ΣΟΚ των ελλήνων βορειοηπειρωτών για εκστρατείες εκφοβισμού των αλβανών εθνικιστών εναντίον τους.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΟ CRASH

Άντρος Κυπριανού (Γενικός Γραμματέας ΑΚΕΛ): «Στο παιχνίδι των συμφερόντων δεν μπορούμε να κερδίσουμε την Τουρκία». Τι αναφέρει για τους αμερικανούς, τον πόλεμο με τους τζιχαντιστές και το ρόλο του ΝΑΤΟ, με αφορμή τις προκλήσεις της Τουρκίας.

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Η κρίση έκανε καλό στον Τουρισμό». Η Υπουργός Τουρισμού μιλά για τις προοπτικές της τουριστικής μας βιομηχανίας, τις αλλαγές που έφερε η οικονομική κρίση, αλλά και για... εμπόδια που χρειάστηκε η παρέμβαση του πρωθυπουργού για να ξεπεραστούν...

Θανάσης Παφίλης (Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΚΚΕ): «Τα κοράκια της Ε.Ε., τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, τα βλέπει ... σπουργίτια! Ποιόν κοροϊδεύουν;»! Τί αναφέρει για τα παζάρια ανάμεσα στα κόμματα ενόψει εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας και για την... στροφή προς τον ρεαλισμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Φιλίπ Λεγκρέν: (Πρώην σύμβουλος Μπαρόζο) «Η κομισιόν έγινε όργανο της Γερμανίας». Ποιες συμβουλές έδωσε στον Μπαρόζο για το ελληνικό χρέος και εκείνος τον αγνόησε!

Ντάνι Ρόντρικ (Καθηγητής- οικονομολόγος): «Στήνουν τους Έλληνες στον τοίχο με μεταρρυθμίσεις που είναι ... μέχρι θανάτου αιμορραγία!». Ο διακεκριμένος οικονομολόγος εξηγεί γιατί η παραμονή ή η έξοδος της Ελλάδος από την ευρωζώνη είναι επιλογή ''μεταξύ σφύρας και άκμονος''.

Άννα Παναγιωτοπούλου: (Ηθοποιός) «Ποια ανάπτυξη; Όταν έχουν πέσει χιλιάδες άνθρωποι από τα μπαλκόνια»!

Γιάννης Μπέζος (ηθοποιός): «Το κράτος έχει πελατειακή και εισπρακτική σχέση με τον πολίτη» Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τους καθημερινούς ήρωες, την κρίση, τους πολιτικούς και τον ... πολιτισμό, μετά την Αμφίπολη...

Γιώργος Λακκοτρύπης: (Υπουργός Ενέργειας Κύπρου): «Προκαλεί η Τουρκία; Προχωρούμε πιο γρήγορα! Αρχίζουμε να πωλούμε το αέριο μας αρχές του 2015»!!! αποκαλύπτει πώς θα κινηθεί η Κύπρος εάν η Τουρκία στήσει δικές της παράνομες εξέδρες στην κυπριακή ΑΟΖ...

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ CRASH

Φάκελος ΈΜΠΟΛΑ: Οι θεωρίες και τα σενάρια ενός βιολογικού πολέμου, δεν είναι και τόσο ''φανταστικά''....

ΘΕΜΑ: IMAGE MAKERS & ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, πίσω από τους ισχυρούς του πλανήτη». Γνωρίστε τους ακριβοπληρωμένους γκουρού της επικοινωνίας που ειδικεύονται – στη μαύρη προπαγάνδα και την αποκατάσταση της εικόνας αμφιλεγόμενων προσωπικοτήτων του πλανήτη, μεταξύ άλλων και δικτατόρων...

Σχετικές ειδήσεις