MEDIA

Εκατέρωθεν ύβρεις στο facebook από Ακρίτα Βερύκιο

Εκατέρωθεν ύβρεις στο facebook από Ακρίτα Βερύκιο

Ελενα Ακρίτα εναντίον Δήμου Βερύκιου. Με υπονοούμενα αλλά και σαφείς κατηγορίες φούντωσε ο καυγάς μεταξύ των δύο δημοσιογράφων. Αφορμή η βουλευτική σύνταξη που φέρεται να έπαιρνε η Ελενα Ακρίτα ως άγαμη θυγατέρα του αποβιώσαντος Λουκή Ακρίτα.

Η Ελενα Ακρίτα επιτέθηκε στο Δήμο Βερύκιο γράφοντας «Χίλια συγγνώμη που δεν ασχολήθηκα μαζί σας νωρίτερα, αλλά σας βαριέμαι αφόρητα. Τον τελευταίο καιρό όμως, αντλείτε το 15λεπτάκι της δημοσιότητας που σας αναλογεί περιφέροντας ως γυρολόγος, απο εκπομπή σε εκπομπή χρυσαυγίτικα δημοσιεύματα που με αφορούν: άλλωστε, οι πηγές του κάθε δημοσιογράφου είναι ανάλογες με το ήθος του».

Ο Δήμος Βερύκιος απάντησε: «Μπορεί να μας πει η κυρία Ακρίτα πόσα χρήματα έχει πάρει από το ΜΕGA και πως τα έπαιρνε; Οι καταβολές γίνονταν ονομαστικά ή μέσω εταιριών και που; Στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό; Τι φόρους έχει πληρώσει; Έτσι από περίεργα ρωτώ».

Οι αιχμές που αφήνονται σχετίζονται ευθέως με την υπόθεση Τσοχατζόπουλου, ενώ τα υπονοούμενα περί ερωτικών σκανδάλων αναμένεται να απασχολήσουν για αρκετές μέρες τους followers των δύο δημοσιογράφων. Και όχι μόνο!