MEDIA

Oops παραποίηση! Mega you did it again

Oops παραποίηση! Mega you did it again

Το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Liberation για την εκλογική άνοδο και την πιθανή μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και των ισπανών PODEMOS, ναι παίζει στο Mega Channel αλλά μαντέψτε; είναι εμφανώς παραποιημένο.

Με πρωτοσέλιδο τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ Podemos ... η καταιγίδα ήρθε από τη νότια Ευρώπη» η Liberation αναφέρει «οι εναλλακτικές δυνάμεις σε Ελλάδα και Ισπανία θα μπορούσαν να κερδίσουν τις επόμενες βουλευτικές, «προς μεγάλη δυσαρέσκεια των Βρυξελλών».

Από αυτό μέχρι το «κίνημα ΣΥΡΙΖΑ και ΠΟΛΕΜΟΣ» υπάρχει μια απόσταση.

MEGA-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΟΛΕΜΟΣ


Δεν είναι η πρώτη φορά που το δελτίο του Mega πέφτει σε ατοπήματα. Να θυμίσουμε το θέμα της δολοφονίας Γρηγορόπουλου, όταν στο ερασιτεχνικό video ντοκουμέντο προστέθηκαν ήχοι από επεισόδια τα οποία δήθεν συνέβαιναν τη στιγμή της δολοφονίας. Ο τότε διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Χρήστος Παναγιωτόπουλος είχε παραδεχθεί μετά από αρκετό καιρό: «Μεταδώσαμε αλλοιωμένο το μοναδικό βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας»

Αντίστοιχα ο Γιάννης Πρετεντέρης είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή του πως: όλοι ξέραμε από την πρώτη στιγμή ότι η αναδιάρθρωση του χρέους δεν ήταν βιώσιμη, αλλά μας έλεγαν μην το πείτε τώρα, δεν είναι σωστό. Το αποτέλεσμα είναι ότι μέχρι το 2010 έλεγαν όλοι ότι το χρέος είναι βιώσιμο και εμείς δεν τους απαντούσαμε «όχι, δεν είναι!».


Μega ενημέρωση!

Σχετικές ειδήσεις