MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (11/01/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (11/01/2016) πρωτοσέλιδα

Η νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ με όλο το παρασκήνιο και όσα θα φέρει για το «μέλλον» της αξιωματικής αντιπολίτευσης και για τη χώρα απέναντι στην κυβέρνηση απασχολεί το σύνολο του πολιτικού Τύπου σήμερα Δευτέρα (11/01/2016).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΝΔ

Ακόμη θα διαβάστε για την αξιολόγηση στο δημόσιο, τα «χαιρετίσματα» που έστειλε στην Εφορία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και τον σάλο που συνεχίζει να προκαλεί και εντός του ΣΥΡΙΖΑ ο διορισμός του συζύγου Καφαντάρη. Στις πρώτες σελίδες μετά από πολύ καιρό δεν θα δείτε θέματα που άπτονται των θεσμών της αξιολόγησης και του Ασφαλιστικού

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Ερχεται αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας σημειώνεται στον Οικονομικό Τύπο και βασίζεται σε έκθεση της Barclays, με τον Γιάννη Στουρνάρα επίσης να αισιοδοξεί για το 2016. Ωστόσο με βάση τα δημοσιεύματα επιφυλακτικοί στέκονται σε όσα συμβαίνουν οι επενδυτές με το Χρηματιστήριο να έχει χάσει 2,4 δισ. κεφαλαιοποίησης. Επίσης θα διαβάσετε για όλες τις αλλαγές στη φορολογία και πώς αναμένεται να αντιδράσει η αγορά στη νίκη Μητσοτάκη.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις