MEDIA

Survivor τελικός: Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής - Θα πάρει και τις 100.000 ευρώ;

Survivor τελικός: Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής - Θα πάρει και τις 100.000 ευρώ;

Survivor τελικός: Μετά από πέντε μήνες απόλυτης επιτυχίας, το τηλεοπτικό φαινόμενο που ακούει στο όνομα «Survivor 2017» ολοκληρώνεται.

Απόψε (04/07/2017) θα παρακολουθήσουμε live τον ημιτελικό του reality επιβίωσης και αύριο, Τετάρτη (05/07/2017) θα γνωρίζουμε το μεγάλο νικητή.

Οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Ιωαννίδης είχαν εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή τους στον ημιτελικό μέσω των ασυλιών, ενώ ο τρίτος, όπως αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό, είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Η χαρά μου είναι τεράστια, είναι πολύ μεγάλη. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε και χρεώθηκε για μένα, το έχει ξανακάνει και παλιότερα. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο κάποιος να χρεώνεται για σένα. Τι να πω; Δεν μπορώ να μιλήσω. Τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ έντονα αυτή τη στιγμή. Συγχαρητήρια στον Κώστα γιατί ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Ήταν άξιος συμπαίκτης και αντίπαλος, γενικά του αξίζουν συγχαρητήρια και του Κώστα πάρα πολλά. Ευχαριστώ ξανά τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι πάλι αύριο εδώ με ακόμα δύο δυνατούς αντιπάλους», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, αμέσως μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του τηλεοπτικού κοινού από τον παρουσιαστή του Survivor, Σάκη Τανιμανίδη.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Ντάνος, Μάριος και Κωνσταντίνος, λοιπόν…

Οι τρεις τους κατάφεραν να φτάσουν έως το τέλος, επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό «φαβορί» που εδώ και μήνες είχε αποδοθεί στον καθένα ξεχωριστά.

Ποιος θα είναι, όμως, ο μεγάλος νικητής;

Ας μη γελιόμαστε… Νικητής του Survivor 2017 είναι αδιαμφισβήτητα ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο παίκτης κατάφερε εξαρχής να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, η αγάπη του κόσμου με το πέρασμα των μηνών μεγάλωνε και έχει σήμερα πια έχει χιλιάδες φανατικούς υποστηρικτές…

Το μόνο, βέβαια, που απομένει είναι να δούμε αν θα καταφέρει να κερδίσει και τις 100.000 ευρώ! Ακόμη και να μη συμβεί, όμως, κάτι τέτοιο ο Ντάνος είναι σίγουρο ότι αν διαχειριστεί σωστά την αναγνωρισιμότητα και την αγάπη του κόσμου θα κερδίσει πολλά περισσότερα!

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor