MEDIA

Survivor - ΤΕΛΙΚΟΣ: Σφαγή για ένα εισιτήριο στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι

Survivor - ΤΕΛΙΚΟΣ: Σφαγή για ένα εισιτήριο στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι

Survivor τελικός| Ειδήσεις:Όλη η Ελλάδα κινείται σε ρυθμούς Survivor, ενώ φρενίτιδα έχει ξεσπάσει με τον αποψινό τελικό που θα γίνει στις 21:00 στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι - Μετά από πέντε μήνες απόλυτης επιτυχίας, το τηλεοπτικό φαινόμενο που ακούει στο όνομα «Survivor 2017» ολοκληρώνεται.Μάριος ή Ντάνος; Ποιος από τους δύο θα είναι τελικά ο μεγάλος νικητής του reality επιβίωσης που θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ; -Απόψε, Τετάρτη (05/07/2017) θα παρακολουθήσουμε live τον τελικό του Survivor.

Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν! Οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Πρίαμος – Ιωαννίδης, οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή τους στον ημιτελικό μέσω των ασυλιών, κατάφεραν χθες, Τρίτη (04/07) να κερδίσουν το… εισιτήριο για το μεγάλο τελικό.

Μετά από τρίωρη ψηφοφορία του κοινού, «πέταξαν» εκτός τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος έδωσε σκληρή μάχη, αλλά δεν κατάφερε τελικά είναι ένας από τους δύο που θα διεκδικήσει τις 100.000 ευρώ.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα, επικρατεί φρενίτιδα, καθώς χιλιάδες φανατικοί τηλεθεατές του reality αναζητούν απεγνωσμένα ένα εισιτήριο για να παρακολουθήσουν από κοντά το μεγάλο τελικό.

Βεβαίως κάτι τέτοιο είναι πλέον απίθανο, αφού οι θέσεις είναι προκαθορισμένες και τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.

Είναι απολύτως βέβαιο ότι απόψε το απόγευμα θα δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στο Άλσος Βεϊκου, αφού χιλιάδες πολίτες αναμένεται να συγκεντρωθούν έξω από το δημιοτικό στάδιο προκειμένου να ζήσουν από κοντά τις στιγμές του τελικού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Όλοι οι παίκτες που διαγωνίστηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκαν στο άλσος Βεΐκου για να συνδράμουν στον ημιτελικό και να στηρίξουν τους τρεις παίκτες που κατάφεραν να κάνουν τη μεγαλύτερη διαδρομή μέσα στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ήταν τα πρόσωπα πάνω στα οποία στράφηκαν όλα τα βλέμματα. Στο κοινό τα αγαπημένα τους πρόσωπα για να τους στηρίξουν, ενώ οι πρώην συμπαίκτες τους τους υποδέχτηκαν με μεγάλες αγκαλιές.

Ώρα 00:42 - Η μεγάλη ώρα πλησιάζει! Ο παρουσιαστής του Survivor, Σάκης Τανιμανίδης, είναι έτοιμος να ανακοινώσει τα δύο ονόματα που θα πάρουν το... εισιτήριο για το μεγάλο τελικό. Η αγωνία κορυφώνεται. Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Πρίαμος και Κωνσταντίνος Βασάλος κάνουν τις τελευταίες δηλώσεις!

Δείτε εδώ όλα τα νέα για το Survivor

Γιώργος Αγγελόπουλος: Είμαι περήφανος που έφτασα ως εδώ - Θέλω να κερδίσω

«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που έχω φτάσει έως εδώ» είπε ο Ντάνος. «Θέλω να κερδίσω. Αλλά μέσα μου αισθάνομαι πιο υπερήφανος από ποτέ μέχρι εδώ που έχω φτάσει. Θέλω να πω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους πως σημασία δεν έχει το κόκκινο και το μπλε χρώμα, αλλά έχει το πώς θα δουλέψουν εκτός παιχνιδιού οι παίκτες. Γιατί ένα παιχνίδι σίγουρα όλοι θέλουμε να το κερδίσουμε, αλλά στη ζωή μόνο αν δουλέψουμε μαζί μπορούμε να κερδίσουμε» είπε μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Τέλος, ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο να έχει σωματική και ψυχική υγεία.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Ό,τι κι αν συμβεί αισθάνομαι νικητής

«Είναι ένα δεύτερο βράδυ για μένα ψυχοφθόρο» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος πριν ανακοινωθούν τα ονόματα. «Προσωπικά ό,τι και αν συμβεί σήμερα, αισθάνομαι νικητής. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που με κράτησε στο παιχνίδι και κάθομαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο παιδιά. Να ευχαριστήσω και στη συνέχεια την ομάδα μου που μέσα από αυτή τη συνεργασία που είχαμε κατάφερα να μην πάρω ούτε μία αρνητική ψήφο και έφτασα εδώ» είπε χαρακτηριστικά.

Μάριος Πρίαμος: Είμαστε όλοι νικητές

«Πραγματικά είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι σε αυτό το σημείο. Να ευχηθώ στα παιδιά καλή επιτυχία. Νιώθουμε όλοι νικητές. Είμαστε νικητές. Νιώθουμε νικητές για το Survivor. Πραγματικοί νικητές θα γίνουμε όταν θα βγούμε έξω στη ζωή και κάνουμε καλά πράγματα για το σύνολο. Τότε θα μπορούμε να πούμε ότι είμαστε νικητές της ζωής. Νομίζω πως αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία. Περιμένω να ακούσω το αποτέλεσμα, χωρίς άγχος» είπε ο Μάριος Πρίαμος.

Λίγο πριν από τη 01:00 τα ξημερώματα: Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει τα ονόματα των δύο παικτών που περνούν στον τελικό, μετά την ψηφοφορία του κοινού.

Το πρώτο όνομα είναι του τρελού Κύπριου, όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του! Του Μάριου Πρίαμου. Ακολούθησαν έντονοι πανηγυρισμοί, τόσο από τον ίδιο τον παίκτη, όσο και από τους παίκτες και των δύο ομάδων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ SURVIVOR

«Νιώθω πραγματικά περήφανος, είμαι πάρα πολύ καλά. Μέσα από πάρα πολλή προσπάθεια και κόπο κατάφερα να φτάσω στον τελικό» ήταν τα πρώτα λόγια του πρώτου νικητή που πήρε το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει το δεύτερο παίκτη που περνάει στον τελικό, μαζί με τον Μάριο Πρίαμο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αυτός που παίρνει το εισιτήριο. Οι πανηγυρισμοί ξέφρενοι, τόσο από το κοινό που βρίσκεται στο χώρο, όπου έγινε το live του Survivor, όσο και από τους παίκτες των δύο ομάδων.

Ποιος θα είναι τελικά ο μεγάλος νικητής του Survivor που θα κερδίσει τις 100.000 ευρώ; Υπομονή μέχρι το βράδυ!

Δείτε εδώ όλα τα νέα για το Survivor

Σχετικές ειδήσεις