MEDIA

Survivor Νικητής: Θέλουν σαν τρελοί τον Γιώργο Αγγελόπουλο παρουσιαστή για την επόμενη σεζόν

Survivor Νικητής: Θέλουν σαν τρελοί τον Γιώργο Αγγελόπουλο παρουσιαστή για την επόμενη σεζόν

Survivor: Μπορεί χθες να ολοκληρώθηκε ο τελικός, όμως το παιχνίδι δεν τέλειωσε... Για κάποιους από τους παίκτες του survivor οι πόρτες της τηλεόρασης τώρα ανοίγουν!

Η ερχόμενη τηλεοπτική σεζον θα αναδείξει σίγουρα νέους τηλεοπτικούς αστέρες μέσα από τους παίκτες του survivor και αυτό φάνηκε από τα όσα είπε η διευθύντρια του ΣΚΑΪ Άλκηστις Μαραγκουδάκη σε τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, οι περισσότεροι παίκτες του παιχνιδιού έχουν δεχθεί προτάσεις για παρουσίαση ή συμμετοχή σε εκπομπές και αυτό ικανοποιεί το κανάλι του Φαλήρου γιατί καταδεικνύει τη δημοτικότητα των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης και την επιτυχία του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ

Σε ότι αφορά το ΣΚΑΪ, η Μαραγκουδάκη είπε ότι ήδη έχει εγκριθεί μια εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Στέλιος Χανταμπάκης αλλά προτίθενται να «μιλήσουν» με το νικητή του παιχνιδιού Γιώργο Αγγελόπουλο. Ήδη σκέφτονται να αξιοποιήσουν τον Κοκκινάκη και τον Σπαλιάρα αλλά και ενδεχομένως και άλλους παίκτες.

Βεβαίως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αναμένεται να στραφεί στο Γιώργο Αγγελόπουλο, αφού το παρουσιαστικό του έχει μεγάλη πέραση στο τηλεοπτικό κοινό και η δημοφιλία του σπάει όλα τα ρεκόρ της τηλεθέασης.

Πολλά θα εξαρτηθούν και από τις ίδιες τις προθέσεις του Ντάνου, που φαίνεται να καλοβλέπει το ενδεχόμενο να γίνει παρουσιαστής.

Μέσα στο καλοκαίρι θα μάθουμε πολλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR