MEDIA

Αποκάλυψη - «βόμβα» πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού: Έκανα μήνυση στους γονείς μου (pics)

Αποκάλυψη - «βόμβα» πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού: Έκανα μήνυση στους γονείς μου (pics)
Έκανε λόγo για μια «πατριαρχική οικογένεια»

Η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ζητάει ηθική αποκατάσταση και δημόσια συγγνώμη, καθώς οι γονείς της την είχαν βάλει στο Δρομοκαΐτειο.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης (20/2) στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε για τη μήνυση που έχει καταθέσει εις βάρος των γονιών της.

Η μήνυση κατατέθηκε προκειμένου να δικαιωθεί και να αποκατασταθεί το όνομα και η υπόληψη της, ενώ έκανε λόγo για μια «πατριαρχική οικογένεια».

H ηθοποιός, που έγινε περισσότερο γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά του MEGA "Κλεμμένα Όνειρα", πριν δυόμιση χρόνια κατήγγειλε ότι οι γονείς της την είχαν βάλει με το ζόρι στο Δρομοκαΐτειο, εξαιτίας των περιουσιακών διαφορών που είχαν.

Συγκεκριμένα, είπε: «Έκανα μήνυση στους γονείς και τον ξάδερφό μου, ζητώντας ηθική αποκατάσταση και δημόσια συγγνώμη. Το γεγονός ότι οι μηνύσεις έχουν φτάσει αυτή τη στιγμή στο ακροατήριο, σημαίνει ότι είναι πολύ βάσιμες. Με δύο ένορκες καταθέσεις ότι κάποιος δεν είναι καλά, μπορεί να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο. Μάλιστα, η μία από τις δύο καταθέσεις που έγιναν εις βάρος μου ήταν από έναν ξάδερφό μου από την Πάτρα, ο οποίος είχε να με δει τουλάχιστον 7 χρόνια. Οι γονείς μου κατέθεσαν ψευδώς ότι έχω ιστορικό ψυχιατρικής νόσου και γι΄αυτό διώκονται για ψευδορκία».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» μεγατόνων: Ποια Δαλάκα και ποιος Αγόρου; Μπαίνουν στο Survivor οι…