MEDIA

Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το Dancing on ice;

Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το Dancing on ice;

Δύσκολες για ακόμη μία φορά ήταν οι στιγμές που έζησαν οι συμμετέχοντες στο σόου του Dancing on ice αφού η διαδικασία της αποχώρησης, όσο προχωρά ο καιρός, γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

Στη διαδικασία του skate off αναμετρήθηκαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Γιώργος Χειμωνέτος, παρόλο που τη χαμηλότερη βαθμολογία είχε συγκεντρώσει με την εμφάνισή της η Χριστίνα Παππά.

Το κοινό όμως αποφάσισε να στείλει άλλα ζευγάρια στη διαδικασία του skate off. Τελικά, με δύο ψήφους υπέρ και μία κατά, ο Γιώργος Χειμωνέτος κατάφερε να παραμείνει στο show. Ο Αλέξης Κωστάλας και η Έλενα Παπαρίζου ψήφισαν υπέρ του Γιώργου Χειμωνέτου ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος, αν και δεν είχε πλέον σημασία η ψήφος του, είπε πως θα ήθελε να μείνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια πάντως, είπε πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό και πως τώρα που απαλλάχθηκε από τις υποχρεώσεις της στο παιχνίδι, θα καταφέρει να φύγει για ταξιδάκι με το σύζυγό της Θέμη Σοφό. Δεν έκρυψε όμως και τη συγκίνησή της για την αποχώρησή της καθώς όπως είπε ήταν μία εμπειρία που της άρεσε πάρα πολύ.

Δείτε το video στο gossip-tv.gr