MEDIA

Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζει το OPEN

Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζει το OPEN

Προχωρώντας σε μια στρατηγική επένδυση που ανοίγει έναν ακόμα πιο ουσιαστικό και άμεσο δίαυλο επικοινωνίας με τους πρωταγωνιστές των γεγονότων στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας γραφείων και στούντιο στη συμπρωτεύουσα.

Το OPEN θα είναι το πρώτο κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας με γραφεία και ένα υπερσύγχρονο τηλεοπτικό στούντιο στη Θεσσαλονίκη.

Τα γραφεία, που είναι ήδη υπό κατασκευή, βρίσκονται μέσα στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στο κέντρο της πόλης, στον 9ο όροφο του ιστορικού ξενοδοχείου με θέα την παραλία της Θεσσαλονίκης και τον εμβληματικό Λευκό Πύργο.

Οι νέες εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού θα περιλαμβάνουν γραφεία για τους δημοσιογράφους του σταθμού στη βόρεια Ελλάδα και τηλεοπτικό στούντιο, εξοπλισμένο με μηχανήματα κορυφαίας τεχνολογίας, το οποίο παρουσιάζει μια μεγάλη καινοτομία: Το OPEN θα είναι το πρώτο κανάλι στην Ελλάδα που θα χρησιμοποιήσει προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό με ρομποτικές κάμερες, ο οποίος θα επιτρέπει remote χειρισμό. Τις κάμερες και τον οπτικοακουστικό εξοπλισμό του στούντιο θα ελέγχουν και θα χειρίζονται τεχνικοί από τα κεντρικά γραφεία του OPEN στην Παιανία.

Τα γραφεία και το στούντιο θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, δίνοντας στον τηλεοπτικό σταθμό ένα συγκριτικό πλεονέκτημα την περίοδο της ΔΕΘ, όταν η καρδιά των πολιτικών και επιχειρηματικών εξελίξεων θα χτυπά στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε τις φωτογραφίες: