MEDIA

Κατατέθηκε η μήνυση του Alpha κατά Κρέτσου

Κατατέθηκε η μήνυση του Alpha κατά Κρέτσου

Στην πολυσέλιδη μήνυση που αριθμεί περί τις 70 σελίδες περιλαμβάνονται στοιχεία αναφορικά με το πόθεν έσχες Καλογρίτσα,που σύμφωνα με τον Αlpha καταδεικνύουν ότι έγινε πλημμελής έλεχγος του συγκεκριμένου πόθεν έσχες.

Μήνυση για κακουργηματική ψευδή βεβαίωση με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου κατέθεσε το σήμερα το μεσημέρι (22/09) ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha. Η μήνυση στρέφεται κατά της 5μελούς επιτροπής που ήλεγξε τα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, αλλά και σε βάρος του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης Λευτέρη Κρέτσου που υπέγραψε το σχετικό πρακτικό.

Τη μήνυση για λογαριασμό του Alpha κατέθεσε ο καθηγητής Δοικητικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πάνος Λαζαράτος, ο οποίος δήλωσε:

«Οι εισαγγελικές αρχές δεν παρενέβησαν μέχρι σήμερα στο ζήτημα του εκκρεμούς διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, ενώ έπρεπε να το έχουν κάνει. Για το λόγο αυτό ο Alpha κατέθεσε μήνυση για κακουργηματική ψευδή βεβαίωση σε βάρος των 5 μελών της επιτροπής πόθεν έσχες και κατά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης κ.Κρέτσου, που ενέκρινε αυτό το πρακτικό. Πρόκειται για μία μήνυση για κακουργηματική ψευδή βεβαίωση με τις επιβαρυντικές περιστάσεις των καταχραστών του Δημοσίου. Ελπίζουμε ότι η επιτροπή ενστάσεων τις προσεχείς θα κάνει το καθήκον της».

Σχετικές ειδήσεις