Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Μάγκυ Ταμπακάκη:Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του άντρα της και η εξομολόγησή της

Newsbomb

Καλεσμένη στην εκπομπή Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα» ήταν η Μάγκυ Ταμπακάκη. Η πρώην παίκτρια του MasterChef μίλησε για την απόφαση που πήρε με τον άνδρα της να επιστρέψουν στην Ελλάδα, όταν εκείνος διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν καλοκαίρι του 2016 που μάθαμε πως ο Φραντσέσκο πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Είχε μηδαμινά συμπτώματα. Για ένα διάστημα βούιζε το αυτί του. Δε σου πάει ο νους. Μετά από αυτό, για καμιά εβδομάδα τον έκαιγε το πόδι του από κάτω. Μου το έλεγε και του έλεγα πως ίσως είναι το κυκλοφορικό. Χωρίς να το γνωρίζω πήγε και έκανε μαγνητική και διεγνώσθη με σκλήρυνση σε αρχικό στάδιο. Ευτυχώς σε καλό σημείο του εγκεφάλου που σημαίνει πως δεν έχει ραγδαία εξέλιξη.»!

Και τόνισε: «Πάντα το λέγαμε πως όταν μεγάλωνε ο μικρός θέλαμε να πάει σχολείο στην Ελλάδα. Το λέγαμε, αλλά ουσιαστικά εγώ δεν το ήθελα πολύ. Όταν λοιπόν ήρθε αντιμέτωπος με την αρρώστια του, μου είπε πως θέλει να φύγουμε και να γυρίσουμε στην Ελλάδα, γιατί εκεί νιώθει ευτυχισμένος. Ήρθαμε στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2017. Ο άντρας μου δεν εργάζεται. Ήταν στην αεροπορία και έχει βγει σε πρόωρη σύνταξη»!

Πηγή: Gossip-tv.gr

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER