Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

MasterChef: Δεν φαντάζεστε τι ζήτησε παίκτης από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο - «Στήλη άλατος» ο σεφ

Newsbomb

MasterChef: Η πρώτη εβδομάδα δοκιμασιών του MasterChef 5 ξεκίνησε με το Mystery Box, το οποίο έκρυβε πρωτότυπα υλικά, όπως τα βατραχοπόδαρα, τα σαλιγκάρια και το χέλι. 

Όπως σε κάθε δοκιμασία, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε τη βόλτα του ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους του MasterChef 5 και με το γνωστό του χιούμορ σχολίασε όσα έβλεπε.

Πρώτα από τον πάγκο του Παναγιώτη πέρασε ο Σωτήρης Κοντιζάς, που του σχολίασε ότι παρότι είναι πολύ αργός έχει πολύ καθαρό πάγκο.

Τη στιγμή που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μιλούσε με τη Χριστίνα, ο Παναγιώτης μπήκε στην κουβέντα λέγοντας στον σεφ να τους επισκεφτεί στο σπίτι και να τους φτιάξει… πρωινό. «Θέλεις να έρθω σπίτι να σου φτιάξω πρωινό; Άλλο κι αυτό... Έλα Χριστέ και Παναγιά!», είπε ο σεφ μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που άκουσε.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στον Παύλο που τον ρώτησε πώς αντέχει να μένει στο ίδιο δωμάτιο με τον Παναγιώτη. «Ο προηγούμενος μας είπε να έρθουμε να σας φτιάξουμε πρωινό!», είπε ο κριτής και σεφ στην πρόσκληση του Παύλου να πάνε σπίτι να τους δουν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG Κακοκαιρία: Λευκή «εισβολή» στην Αττική - Χιόνια μέχρι και στην Ακρόπολη