Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

MasterChef Spoiler: Κόκκινοι ή μπλε; Ποια ομάδα κερδίζει τη δοκιμασία;

Newsbomb

MasterChef Spoiler: Στο συμβούλιο της Παρασκευής (12/03) θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (10/03) η Μαρία Λαζαρίδου, έχοντας κερδίσει την κάρτα ασυλίας αλλά και τα πλεονεκτήματα, μετά τη νίκη της στο τεστ δημιουργικότητας, όρισε τις αλλαγές στις δύο ομάδες του MasterChef.

Συγκεκριμένα, το ένα πλεονέκτημα ήταν να ορίσει αρχηγούς στις δυο ομάδες. H Mαρία χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα επέλεξε για αρχηγό της κόκκινης τον Αντώνη και αρχηγό της μπλε τον Στέφανο! Παράλληλα, της ζητήθηκε να πει σε ποια ομάδα θα πάει ο Κωστής μετά την επιστροφή του και ποιον παίκτη θέλει να πάρει από την κόκκινη ομάδα.

Η Μαρία έστειλε στην κόκκινη ομάδα τον Κωστή -κάτι που δυσαρέστησε τους περισσότερους- και πήρε την Μαργαρίτα, η οποία χάρηκε ιδιαίτερα.

Τέλος, το τρίτο της πλεονέκτημα ήταν να πει ποιος παίκτης της αντίπαλης ομάδας δεν θα μαγειρέψει στην ομαδική δοκιμασία και επέλεξε την Κωνσταντίνα. Μάλιστα οι «κόκκινοι» έδειξαν να εκπλήσονται με την απόφασή της λέγοντας στην κάμερα πως «χαράμησε» το πλεονέκτημά της.

MasterChef Spoiler: Κόκκινη η μπλε; Ποια ομάδα κερδίζει τη δοκιμασία;

Οι 17 επίδοξοι σεφ είχαν την πρώτη τους εξωτερική ομαδική δοκιμασία.

«Η δοκιμασία θα είναι των δύο άκρων, του πολύ απλού και του σύγχρονου. Ζητούμενο είναι να δημιουργήσετε δύο μενού. Το ένα θα έχει χαρακτηριστικό την απλότητα με πηγή έμπνευσης τη Μοναστηριακή κουζίνα. Το δεύτερο μενού θα είναι βασισμένο στη σύγχρονη Ελληνική γαστρονομία. Απλό και σύνθετο. Αυτή είναι η δοκιμασία για σήμερα. Τα μενού θα είναι 4 πιάτων. Σούπα, ορεκτικό, κυρίως με ψάρι και γλυκό. Ζητούμενο σε κάθε πιάτο είναι να "πρωταγωνιστεί" το ίδιο υλικό», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Και οι δυο ομάδες έπρεπε να ετοιμάσουν συνολικά 40 πιάτα και θα έχουν στη διάθεσή τους 2.5 ώρες!

Στο Συμβούλιο της Παρασκευής (12/03) θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας.

Ποια ομάδα δεν θα τα καταφέρει; Για άλλη μία φορά, στα χέρια του αρχηγού της χαμένης ομάδας βρίσκεται η καυτή πατάτα των αποφάσεων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεόφιλος Βανδώρος: Συγκλονισμένοι οι φίλοι του από το θάνατό του – Τα μηνύματα θλίψης