Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

MasterChef Spoiler: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει το Σάββατο (20/03)

Newsbomb

MasterChef Spoiler: Στη σημερινή συζήτηση στο συμβούλιο του MasterChef 5 θα φανούν οι αδυναμίες οργάνωσης και πρακτικής σκέψης των δύο ομάδων.

Το απαιτητικό μενού, που ζητήθηκε, δεν αφορούσε τόσο σε ποσότητες, όσο σε ομοιομορφία μεταξύ των τριών πιάτων, που δοκίμασαν οι chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Επιπλέον ζητούμενο από τους υποψήφιους MasterChef ήταν η σωστή διαχείριση του χρόνου αλλά και η ικανότητά τους να μαγειρέψουν με περιορισμένα υλικά. Ατυχίες και αδυναμίες στα πιάτα θα στοιχίσουν σε μία από τις δύο ομάδες τη νίκη.

Οι ηττημένοι παλεύουν για την ασυλία αλλά τα πνεύματα είναι ήδη αρκετά οξυμένα από τη διάρκεια του συμβουλίου. Οι έντονες διαφωνίες κάνουν κάποιους να χάσουν τη ψυχραιμία τους και μαζί και την ασυλία.

Στο «Πρωινό» αποκαλύφθηκε ένα spoiler για την αποψινή ψηφοφορία καθώς και για τον παίκτη που θα αποχωρήσει στο επεισόδιο του Σαββάτου (20/03).

Σύμφωνα λοιπόν με τη Φαίη Σκορδά, η Κόκκινη ομάδα θα χάσει τη δοκιμασία και οι 3 υποψήφιοι που θα μαγειρέψουν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο MasterChef είναι η Μαρίνα Ντεμολλάι, η Λία Μακροστέργιου και ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

«Η κόκκινη ομάδα χάνει απόψε στην ομαδική δοκιμασία, έχουμε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Αυτοί είναι η Μαρίνα Ντεμολλάι, η Λία Μακροστεργίου και ο Αλέξανδρος Συνοδινός», είπε η Φαίη Σκορδά.

Σύμφωνα με το spoiler του «Πρωινού», ο παίκτης που θα αποχωρήσει είναι ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Όλα τα νέα μέτρα - Τι αλλάζει στην απαγόρευση κυκλοφορίας, τι ανοίγει και πότε