Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

MasterChef Spoiler: Οι επόμενοι δύο παίκτες που αποχωρούν και η επιστροφή... έκπληξη!

Newsbomb

MasterChef Spoiler: Μετά την τελευταία μαγειρική δοκιμασία του MasterChef, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Μαρίνα Ντεμολλάι.

Το σοβαρό λάθος που έκανε δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, αφού βρέθηκε άμμος στο πιάτο της.

Με μια θεματική εβδομάδα συνεχίζουν τη μαγειρική τους διαδρομή οι 12 υποψήφιοι του διαγωνισμού MasterChef 5. Το Mystery Box, τους δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστούν και να δοκιμάσουν τη μαγειρική τους φαντασία στην Ασιατική κουζίνα, δίχως άγχος.

Με το πιο δύσκολο, ως τώρα, ζητούμενο σε Τεστ Δημιουργικότητας, οι φιλόδοξοι μάγειρες καλούνται να κάνουν το πιο νόστιμο fusion πιάτο συνδυάζοντας Ασιατικά προϊόντα και προϊόντα που μυρίζουν Ελλάδα.

Τα πιάτα, που φτάνουν μπροστά στους τρεις chef κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, δεν τους ικανοποιούν. Η αυστηρή κριτική «λυγίζει» τους υποψήφιους, αφού κάποιοι φαίνεται ότι υπερεκτίμησαν τις γνώσεις αλλά και τις ικανότητές τους.

Ποιος ή ποια θα ανταπεξέλθει καλύτερα στις απαιτήσεις αυτής της περίτεχνης κουζίνας και ποιο είναι το σημαντικό πλεονέκτημα, που θα κερδίσει, μια ανάσα πριν την είσοδο στην πολυπόθητη δεκάδα;

MasterChef Spoiler: Οι επόμενοι δύο παίκτες που αποχωρούν

Όπως ανέφερε στο «Πρωινό», η Φαίη Σκορδά, αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσει πρώτη η Κωνσταντίνα και ο επόμενος που θα δει την πόρτα της εξόδου θα είναι ο Ιωάννης.

Παράλληλα, η παίκτρια Μαρίνα Ντεμολλάι θα γυρίσει στο MasterChef 5, μαζί με άλλους δύο παίκτες, καθώς, σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη», πολύ σύντομα θα δούμε τους παλιούς μάγειρες να διεκδικούν ξανά μια θέση στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, τρεις συνολικά θα είναι οι επίδοξοι μάγειρες που θα επιστρέψουν στο MasterChef 5.

Στην πρώτη δοκιμασία θα διαγωνιστούν μεταξύ τους, ενώ σε μία δεύτερη δοκιμασία κάποιος θα επιλέξει έναν παίκτη που βρίσκεται ήδη στο ριάλιτι για να κοντραριστεί μαζί του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οι ανακοινώσεις Σταϊκούρα - Χατζηδάκη για το πακέτο μέτρων στήριξης Απριλίου