Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor: Τι ψιθύρισε ο Νίκος Μπάρτζης στο αυτί της Ελένης Χαμπέρη πριν αποχωρήσει;

Newsbomb

Survivor: Φορτισμένο το κλίμα κατά την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη

Στο χθεσινό (16/5) επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Λιανός κάλεσε του παίκτες σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού. Εκεί ο παρουσιαστής ανακοίνωσε την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη από το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ ανακοίνωσε και τις αλλαγές που δούμε από εδώ και πέρα.

Όταν οι παίκτες γύρισαν στην καλύβα, τους περίμενε μία έκπληξη καθώς ο Νίκος Μπάρτζης τους επισκέφθηκε για να τους αποχαιρετήσει. Ο αγρότης εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και μέσα σε ένα φορτισμένο κλίμα, αποχαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του.

Χαρακτηριστική στιγμή ήταν όταν ο Νίκος Μπάρτζης υποστήριξε την Ελένη Χαμπέρη λέγοντας μάλιστα, πως την βλέπει να βρίσκεται στον μεγάλο τελικό.

Η Ελένη μιλώντας στην κάμερα με δάκρυα στα μάτια και φανερά στεναχωρημένη, αποκάλυψε όσα της ψιθύρισε στο αυτί ο Νίκος Μπάρτζης.

«Όταν τον αποχαιρέτησα για να φύγει μου είπε στο αυτί "Έχεις μεγάλη ψυχή, συνέχισε έτσι και μπορείς να φτάσεις και μακριά". Ήταν κάτι που με συγκίνησε ακόμη πιο πολύ. Τι να πω…εγώ του εύχομαι περαστικά και να είναι καλά. Εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα γιατί του αξίζουν και δυστυχώς έτσι είναι το παιχνίδι...», είπε η Ελένη Χαμπέρη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαλάρωσης συνέχεια:Τι ανοίγει σήμερα, ποιες δραστηριότητες παίρνουν το πράσινο φως της επανεκκίνησης