Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Πρεμιέρα για το GNTM 4: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής (vid)

Newsbomb

Πρεμιέρα κάνει, την ερχόμενη Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, το GNTM 4.

Το «Greece Next Top Model» επιστρέφει στις τηλεοράσεις με ένα νέο πρόσωπο στην κριτική επιτροπή, η οποία πλέον θα αποτελείται από τους Δημήτρη Σκουλό, Άγγελο Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Ο Γιώργος Καράβας για ακόμα μία χρονιά σε ρόλο coach.

Στην πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου του GNTM που θα μεταδοθεί την Κυριακή στις 21:00 το βράδυ από το STAR, το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθήσει την πρώτη audition. Αγόρια και κορίτσια είναι αποφασισμένα να ξεπεράσουν τα όριά και τις φοβίες τους για να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους - να γίνουν το επόμενο GNTM!

Οι «βετεράνοι» του GNTM, αγαπημένα μοντέλα από προηγούμενους κύκλους, που έκλεψαν τις εντυπώσεις και έκαναν τη διαφορά, επιστρέφουν για να εμψυχώσουν, να μιλήσουν και να μοιραστούν με τα νέα υποψήφια μοντέλα τη δική τους εμπειρία από τον διαγωνισμό, λίγο πριν συναντήσουν και αξιολογηθούν από τους κριτές.

Έτσι, στην πρεμιέρα θα είναι Η Εύη από το GNTM 1, η Χαρά, η Κέισι και η νικήτρια Άννα – Μαρία από το GNTM 2, ο Κωνσταντίνος, η Μαρινέλα, ο Έντουαρντ, ο Ανδρέας και ο νικητής Ηρακλής από το GNTM 3.Τα επεισόδια του GNTM 4 θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση κοκαΐνης: Θρίλερ με το 28χρονο μοντέλο – «Εγώ μετέφερα τα ναρκωτικά», λέει ο σύντροφός της

Επίθεση με βιτριόλι: «Αντιδρά» το σώμα της Ιωάννας όσο πλησιάζει η δίκη, λέει η γιατρός της (vid)

Κρούσματα σήμερα: 2.132 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 32 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 378 οι διασωληνωμένοι