Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

GNTM 5: Η 79χρονη που ξετρέλανε τους κριτές και τους έκανε να προσκυνήσουν την γοητεία τους

Αναστασία - Βασιλική Γκολέμη Αναστασία - Βασιλική Γκολέμη

Άλαλοι με την 79χρονη που πήγε στις οντισιόν έμειναν οι κριτές του GNTM 5.

Το GNTM 5 επέστρεψε στις οθόνες μας το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Ο νέος διαγωνισμών μοντέλων είναι μόνο για κορίτσια και για ηλικίες από 18 έως 88 ετών.

Το ηλικιακό όριο στάθηκε αφορμή για μια 79χρονη η οποία αποφάσισε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. O λόγος για την κυρία Tίτσα, η οποία απέδειξε ότι τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ σε ότι ηλικία κι αν είναι ο άλλος και για αυτό έδωσε το «παρών» στο GNTM.

Η γιαγιά δύο εγγονών, που ήταν επαγγελματίας μπαλαρίνα, με την ενδιαφέρουσα ζωή, στα 69 της αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

«Όταν ανακοίνωσα στις φίλες μου ότι θα πάω στο GNTM έμειναν με το στόμα ανοικτό!», ανέφερε η κυρία Τίτσα.

Οι κριτές έμειναν άλαλοι καθώς δεν περίμεναν να δουν στις οντισιόν μία κυρία στα 79 της και ξεκίνησαν τις ερωτήσεις για το λόγο που ήρθε στο διαγωνισμό.

Η ίδια κατάφερε να «κερδίσει» τους πάντες με το κέφι της κι έφερε έναν άλλο αέρα στο πλατό με το ιδιαίτερο στυλ της. Μάλιστα, οι κριτές της ζήτησαν να τη δούν και με μαγιό κι έπαθαν πλάκα με τις αναλογίες της και την ενέργεια που μετέδωσε.

«Λάμπεις Τίτσα μου!» της φώναξε η Βίκυ Καγιά και πρόσθεσε: «Της έχετε βάλει κάτω τις 20χρονες και της έχετε πατήσει κάτω».

Η Σοφία Χατζηπαντελή έδωσε το «ναι» της χωρίς να τη δει με μαγιό καθώς ενθουσιάστηκε μαζί της.

Οι κριτές, ζήτησαν από την 79χρονη να τους κάνει μερικές πόζες και τότε η κ. Τίτσα, με χρόνια εμπειρίας στις σχολές χορού, τους χάρισε ορισμένες πόζες που τους ενθουσίασαν.

Ο Γιώργος Καράβας της ζήτησε, αν θέλει και η κυρία Τίτσα, να φορέσει ένα μαγιό απλά και μόνο για να δει τις πόζες της και με αυτό. Αποφασισμένη η 79χρονη φόρεσε το μαγιό της και οι κριτές την υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και σχολίασαν θετικά το γεγονός πως δεν φορούσε καλσόν.

Η 79χρονη πέρασε με τέσσερα «ναι» στην επόμενη φάση του GNTM. «Αν το είδωλο είχε πρόσωπο θα ήταν το δικό σας» της είπε ο Γιώργος Καράβας.

Συγκινημένη η κυρία Τίτσα αποχώρησε από το πλατό του GNTM.

Σχετικές ειδήσεις

Σασμός ή GNTM: Τα σχόλια στο Twitter για τις δύο πρεμιέρες

Έξαλλη η Σοφία Χατζηπαντελή για την επιλογή των μοντέλων - Σοφρωνίου: «Δε θα τρελαθούμε εδώ πέρα»

GNTM: Το Twitter έχει πάρει ήδη φωτιά - Βίκυ Καγιά και Σοφία Χατζηπαντελή στο επίκεντρο των σχολίων