Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Επικό μπέρδεμα δημοσιογράφου στο λιμάνι του Πειραιά: Η τουρίστρια που ήταν... Ελληνίδα ετεροδημότης

Newsbomb

Ο Γιώργος Τσελίκας ξεχύθηκε στο λιμάνι του Πειραιά για να βρει ετεροδημότες ωστόσο έπεσε πάνω σε τουρίστρια... που δεν ήταν τουρίστρια αλλά Ελληνίδα

Ο Γιώργος Τσελίκας το πρωί της Πέμπτης 18/5 πήγε στο λιμάνι του Πειραιά για να καλύψει ρεπορτάζ σχετικά με τους ετεροδημότες που «όπου φύγει φύγει» για τα νησιά τους για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Ανάμεσα στους επιβάτες άνθρωποι που ξεκινούν σεζόν αλλά και τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Όπως κάθε φορά ο Γιώργος Τσελίκας μίλησε σε κόσμο και ρωτούσε για ποιο λόγο μετακινούνται στα νησιά. Στην αρχή λοιπόν ρωτούσε τους ψηφοφόρους αν ξέρουν τι θα ψηφίσουν και τους παρότρυνε να κάτσουν λίγο περισσότερο στα νησιά τους.

Στη συνέχεια μίλησε σε ένα γκρουπ από τουρίστες από τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο. Όμως ξεκίνησε με φόρα και δεν σταματούσε. Κάποια στιγμή ρωτάει μια κοπέλα «Where are you from» (από που είσαι) με τη γυναίκα να του απαντάει «From Greece» (από την Ελλάδα).

Τότε ο Τσελίκας σκάλωσε ενώ οι παρουσιαστές στο πλατό λύθηκαν στα γέλια.

«Έλα ρε συ, εσύ πας για ψήφο. Μου την έφερε, νόμιζα ότι μπερδευτήκατε στο γκρουπ (με τους τουρίστες)», είπε ο Γιώργος Τσελίκας με τη γυναίκα να του απαντάει «Είμαστε εκτός γκρουπ, από άλλο γκρουπ» προσθέτοντας ότι ταξιδεύει για Ιο για να ψηφίσει.