Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Secret Song: Έκπληξη και συγκίνηση στο νέο μουσικό σόου με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού

Newsbomb

Η Ναταλία Γερμανού θα παρουσιάζει το «Secret Song» στον Alpha, ένα μουσικό σόου γεμάτο αγαπημένα πρόσωπα, εκπλήξεις και συγκίνηση

Η Ναταλία Γερμανού εκτός από την παρουσίαση στο Καλύτερα Δεν Γίνεται κάθε Σαββατοκύριακο αναλαμβάνει την παρουσίαση στο νέο σόου στον Alpha, Secret Song και έτσι θα την παρακολουθούμε σε διπλό ρόλο.

Η παρουσιάστρια μέσα από ανάρτησή της στα social media έδειξε το τρέιλερ του νέου μουσικού σόου γράφοντας «Secret song… έρχεται στο νέο πρόγραμμα του alphatv».

Στο βίντεο παρακολουθούμε πλήθος επωνύμων από τον χώρο της μουσικής και της τηλεόρασης, οι οποίοι αποσβολωμένοι και γεμάτοι συγκίνηση και έκπληξη παρακολουθούν τα πρόσωπα που εμφανίζονται στη σκηνή.

Κάτια Δανδουλάκη, Μελίνα Ασλανίδου, Νίνο, Μαριάννα Τουμασάτου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ζήνα Κουτσελίνη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Κατιάνα Μπαλανίκα, Λάκης Παπαδόπουλος, Πέτρος Πολυχρονίδης, Πέγκυ Ζήνα είναι κάποιοι από αυτούς.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Ναταλία Γερμανού είχε αποκαλύψει και λεπτομέρειες για το νέο μουσικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης.

«Χτίζω ένα αφιέρωμα που έχει σαν κεντρικό άξονα ένα τραγούδι που σου έχει σημαδέψει τη ζωή και έρχονται και κάποιοι σαν έκπληξη δική σου άνθρωποι που στήνουν την έκπληξη μαζί με εμένα και την ομάδα μου. Εσύ έρχεσαι και κάθεσαι σε μία καρέκλα και παρακολουθείς αυτό που έχει στηθεί. Είναι πάρα πολύ συγκινητικό, πάρα πολύ ωραίο. Είναι σαν special, δεν θα έχει συγκεκριμένη βραδιά προβολής, θα είναι μια φορά τον μήνα, special event, είναι πολύ ιδιαίτερο γιατί θέλει πάρα πολλή δουλειά».