ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Black Friday σε πάει και στο… φαρμακείο με μοναδικές προσφορές!

Η Black Friday σε πάει και στο… φαρμακείο με μοναδικές προσφορές!

Η μεγαλύτερη «γιορτή» προσφορών φτάνει σε λίγες μόνο ώρες και όλοι ανυπομονούμε να κάνουμε τις αγορές μας σε ασυναγώνιστες τιμές! Η έρευνα αγοράς που ήδη έχουμε κάνει, θα μας βρει προετοιμασμένους ώστε να προμηθευτούμε ακριβώς ό,τι πραγματικά χρειαζόμαστε. Και σίγουρα πολλά από αυτά «κρύβονται» και στο φαρμακείο!

Έτσι, έτοιμο για την Black Friday είναι το Vita4you.gr, ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά φαρμακεία στην Ελλάδα! Με προσφορές που έχουν ήδη ξεκινήσει, φέρνει την Black Week και σας προσκαλεί να επιλέξετε ανάμεσα στα αγαπημένα σας Brands, συνδυάζοντας ποιότητα και οικονομία!

Αυτή την εβδομάδα στο Vita4you.gr, κάθε μέρα μια εταιρεία θα κάνει εντυπωσιακή είσοδο με μεγάλη έκπτωση, με αποκορύφωμα την Black Friday! Θα βρείτε συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά, προϊόντα βρεφικής περιποίησης και αθλητικής διατροφής με μεγάλες εκπτώσεις!

Ανάμεσα στις εταιρείες που θα ξεχωρίσουν είναι οι: Apivita -45%, Weleda -45%, Frezyderm -35%, Power Health -40%, Solgar -37%, Korres -32%, Vichy -30% και πολλά άλλα! Όλες οι προσφορές θα ισχύουν και στο φυσικό κατάστημα!

Αν αυτό δεν είναι Black Friday, τότε τι είναι;