ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lamda Development: Μεγάλο ενδιαφέρον για το ομόλογο των 320 εκατ. ευρώ

Lamda Development: Μεγάλο ενδιαφέρον για το ομόλογο των 320 εκατ. ευρώ

Μεγάλο ενδιαφέρον καταγράφεται για την έκδοση του επταετούς ομολόγου ύψους έως 320 εκατ. ευρώ της Lamda Development, η οποία ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020.

Το εύρος απόδοσης της έκδοσης είναι 3,40%-3,80%. Συνολικά θα εκδοθούν έως 320.000 κοινές ανώνυμες άυλες ομολογίες, ενώ το ελάχιστο ποσό έγγραφής είναι τα 1.000 ευρώ.

Τα κεφάλαια που θα συγκεντρωθούν θα συμβάλουν στην υλοποίηση του έργου στο Ελληνικό, καθώς και άλλων μικρότερων επενδύσεων της εταιρείας.

Ένα μέρος των κεφαλαίων θα χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση μέρους του δανεισμού του Ομίλου της Lamda Development.

Σημειώνεται πως το Δεκέμβριο του 2019 η εταιρεία έκανε τη μεγαλύτερη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μη τραπεζικού ιδρύματος ύψους 650 εκατ. ευρώ, δείγμα της μεγάλης εμπιστοσύνης του επενδυτικού κοινού στον Όμιλο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή του.

Σύμβουλοι της νέα έκδοσης είναι οι Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς και συντονιστές οι Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, EUROXX Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ., η Alpha Bank και η Εθνική Τράπεζα.